Su'e mo tau sili ona lelei i luga ole laina suauu PTFE |besteflon

Afai e te manaʻo i le tau sili ona lelei, naʻo le suʻeina o le mea e gaosia ai.

O matou o le uluai gaosiga oPTFE fa'agaaui Saina., Matou te faʻapitoa i le PTFE Smooth bore hose / tube, PTFE convoluted hose / tube, PTFE faʻapotopotoga, PTFE Automotive hose, ma isi. Ma o loʻo i ai a matou tusi faʻamaonia atoatoa, pei o le FDA, SGS, ISO9001, ROHS ma isi.

O le saogalemu ma le faatinoga e tatau ona avea ma faamuamua maualuga pe a tatou talanoa i taavale;

O loʻo i ai le tele o mea o le suauʻu bing i luga o le maketi, ma o lona uiga e le tutusa. E le mafai ona tulituliloaina le tau, mea lelei ma le faagasologa e taua foi.Aemaise lava mo masini suauu

O le faagaau suauu PTFE i le taimi nei o le filifiliga sili ona lelei mo masini suauu systems.It ua faia e 100% taupou PTFE i totonu tube ma uaea uamea uamea fili, ona ufiufi lea i le PVC layer mo le puipuia o le faagaau.O paipa PTFE o loʻo i ai le faʻamaʻiina lelei o le suauʻu vailaʻau e pei o le methanol, ethanol ma le E85, lea o le a le pala e oʻo lava mo se taimi umi, ma e leai se faʻafitauli leakage e mafua mai i le faʻamavaeina o suauu, lea e taua mo soʻo se ituaiga avanoa tapuni.

O le PTFE tubing i le taimi nei o le filifiliga sili lea mo le suauu.

Huizhou BesteflonFluorine Plastic Industrial Co., Ltd. na faavaeina i le 2005, o se kamupani faʻapolofesa maualuga-tekinolosi, faʻapitoa i le gaosiga o le D & R ma le faʻatau atu o le PTFE.

E i ai a matou 'au faʻataʻitaʻiga maualuga ma se faiga faʻamautinoaga lelei atoatoa.Ua faʻapipiʻiina i matou i le tele o ituaiga o meafaigaluega e pei o le faʻamaualuga o le mamafa, faʻataʻitaʻiga saʻo, suʻega faʻapipiʻi, suʻega vevela e faʻamautinoa ai oloa o loʻo i ai se faʻatinoga lelei ma sili ona lelei.

E le gata i lea, o a matou meafaitino uma e faʻatau mai i kamupani taʻutaʻua, e pei o DuPont, 3M, DAIKIN, oi latou uma o le pito i luga o mea mataʻutia ma tau tauva.

Mo nisi fa'amatalaga e uiga ia i matou, fa'amolemole fa'afeso'ota'i la matou aufaigaluega fa'atau.

sales02@zx-ptfe.com or sales04@zx-ptfe.com


Taimi meli: Oke-18-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou