PTFE suau'u laina fesili poo le a le ituaiga ma le mea e faatau |besteflon

Atonu ua faalogo nisi tagataPTFE paipa, ae latou te le iloa lelei uiga o lenei mea.O le asō o le a ou tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga auiliili i le mafuaʻaga e faʻaaogaina lautele ai i faʻauʻu suauu taʻavale

O le a le fa'agaau suauu PTFE?

O lePTFE fa'agaauo se faagaau e aofia ai se paipa PTFE totonu ma se uʻamea uamea i fafo faʻapipiʻiina e fai ma ufiufi puipui.O le PTFE liner e talitutusa ma se PTFE tube ma se ufiufi puipui fafo, faʻateleina lona faʻamalosi malosi.

uiga faagaau PTFE:

Fa'agata ole vaila'au

E maualalo le fa'aogaina

Fa'atatau pito maualalo o fe'ese'esea'iga

māmā mamafa

E le pipii

Le susu

Le oona

E le mu

Tete'e tau / matua

Solvent tetee

Mea tau eletise lelei

Aisea e fa'aaoga ai e le to'atele o tagata paipa PTFE nai lo pa'u pa'u?

O le paʻu o loʻo i ai se radius punou lelei, e teteʻe i le suauu ma le suauu.E masani lava i faiga pamu eseese ma fesiitaiga vailaʻau, ae e le o taimi uma e sili ona lelei filifiliga.Talu ai o le faʻamaʻi faʻamaʻi o le paʻu e le sili ona leleiPTFE paipa, o le a tu'ia e nisi o vaila'au ma tu'u ai le ausa, tu'u ai se manogi le lelei.

E ui lava e le mafai e hoses PTFE ona tuʻuina atu le laina faʻalava tutusa e pei o le paʻu, o loʻo i ai le malosi o le kemisi, o lona uiga o le faʻaleagaina o faʻauʻu PTFE e sili atu le lemu nai lo faʻauʻu paʻu.O le mea lea, e malosi le teteʻe atu i le tele o vailaʻau, ma o le a le faʻasaʻolotoina le suauʻu suauʻu e ala i le paipa, lea e taua tele mo soʻo se avanoa faʻapipiʻi.

E le gata i lea, o le faʻafefe o luga o le PTFE tube e maualalo foi nai lo le paʻu, o lona uiga o le faʻaogaina o le PTFE tube e mafai ona faʻaleleia atili le suavai.

E mafua ona o nei meatotino sili ona lelei o le PTFE ua avea ma filifiliga sili mo tubing talosaga.

E le gata i lea, e mafai ona faʻapipiʻi tubing PTFE faʻatasi ai ma mea faʻamalosi (carbon-containing).O lenei ituaiga faʻataʻitaʻiga o le PTFE e faʻaaogaina ai se faʻailoga pito i fafo ma se pito i totonu o le PTFE, lea e sili ona tetee i vailaʻau ma le vevela.E taua tele le faʻaaogaina o uaea.E tatau ona mafaufau pe filifili le filifiliga PTFE, aua o le tau faʻatupuina e ala i le suauʻu tafe o le a moni arc / mu ma mafua ai se tau eletise, lea e mafai ona mafua ai se afi.

O le a le ituaiga ma o fea e fa'atau ai?

HuizhouBesteflon FluorinePlastic Industrial Co., Ltd. na faavaeina i le 2005, o se kamupani faʻapolofesa maualuga-tekinolosi, faʻapitoa i le gaosiga o le D & R ma le faʻatau atu o le PTFE.Fa'agaau.

E i ai a matou 'au faʻataʻitaʻiga maualuga ma se faiga faʻamautinoaga lelei atoatoa.Ua faʻapipiʻiina i matou i le tele o ituaiga o meafaigaluega e pei o le faʻamaualuga o le mamafa, faʻataʻitaʻiga saʻo, suʻega faʻapipiʻi, suʻega vevela e faʻamautinoa ai oloa o loʻo i ai se faʻatinoga lelei ma sili ona lelei.

E le gata i lea, o a matou meafaitino uma e faʻatau mai i kamupani taʻutaʻua, e pei o DuPont, 3M, DAIKIN, oi latou uma o le pito i luga o mea mataʻutia ma tau tauva.

Mo le 17 tausaga, ua matou faʻaputuina le poto masani i le gaosiga oPTFE fa'agaaus.Matou te faʻamalosia pea o tekinolosi o le gaosiga muamua, o le lelei o le ola o le fale gaosimea, ma o le faʻamaoni ma le faʻamaoni o le auala lea o pisinisi.Matou te tuuto atu i le faʻaleleia atili o le lelei o oloa, atinaʻeina o oloa fou ma faʻaaogaina tekinolosi fou.

Mo nisi fa'amatalaga e uiga ia i matou, fa'amolemole fa'afeso'ota'i la matou aufaigaluega fa'atau.

sales02@zx-ptfe.com or sales04@zx-ptfe.com

A'oa'o atili e uiga i oloa BESTEFLON


Taimi meli: Sep-29-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou