Hvad er PTFE-slangemateriale?|BESTEFLON

Hvilket materiale er ptfe-rør lavet af?

Produktintroduktion

1,Ptfe rører et andet navn for polytetrafluorethylen, den engelske forkortelse er PTFE, (almindeligvis kendt som "Plastic King, Hara"), og den kemiske formel er -(CF2-CF2)n-.Polytetrafluorethylen blev ved et uheld opdaget i 1938 af kemiker Dr. Roy J. Plunkett i DuPont's Jackson Laboratory i New Jersey, USA Da han forsøgte at lave et nyt chlorfluorcarbon I tilfælde af sammensat kølemiddel.Produkterne af dette materiale omtales generelt samlet som "non-stick coating";det er et syntetisk polymermateriale, der bruger fluor til at erstatte alle hydrogenatomer i polyethylen.Dette materiale er modstandsdygtigt over for syrer, alkalier og forskellige organiske opløsningsmidler og er næsten uopløseligt i alle opløsningsmidler.Samtidig har PTFE egenskaberne ved høj temperaturbestandighed, og dens friktionskoefficient er meget lav, så den kan bruges som en måde at smøre på, og den er også blevet en ideel belægning til det indre lag af non-stick gryder og vandrør

https://www.besteflon.com/news/what-is-ptfe-hose-material-besteflon/

Disse produkters materialer bruges hovedsageligt på følgende produkter:

PTFE, FEP, PFA, ETFE, AF, NXT, FFR.

PTFE: PTFE (polytetrafluorethylen) non-stick belægning kan bruges kontinuerligt ved 260°C, med en maksimal brugstemperatur på 290-300°C, ekstrem lav friktionskoefficient, god slidstyrke og fremragende kemisk stabilitet.

FEP: FEP (fluoreret ethylen-propylen-copolymer) non-stick-belægning smelter og flyder for at danne en ikke-porøs film under bagning.Den har fremragende kemisk stabilitet og fremragende non-stick egenskaber.Den maksimale brugstemperatur er 200.

PFA: PFA (perfluoralkylforbindelse) non-stick belægning smelter og flyder under bagning for at danne en ikke-porøs film som FEP.Fordelen ved PFA er, at den har en højere kontinuerlig brugstemperatur på 260°C, stærkere stivhed og sejhed, og er særligt velegnet til brug i anti-klæbning og kemikalieresistens applikationer under høje temperaturforhold.

PTFE (Polytetrafluorethene) er et syntetisk polymermateriale, der bruger fluor til at erstatte alle brintatomer i polyethylen.Dette materiale er modstandsdygtigt over for syrer, alkalier og forskellige organiske opløsningsmidler og er næsten uopløseligt i alle opløsningsmidler.Samtidig har ptfe-røret karakteristika for høj temperaturbestandighed, og dets friktionskoefficient er meget lav, så det kan bruges til smøring, og det er også blevet en ideel belægning til let at rengøre wok og vandrør.Det kan bruges til rørlednings korrosionsbestandighed, høj- og lavtemperaturbestandighed og korrosionsbestandighed.Anvendes i barske miljøer såsom smøring, teknik, elektronik, elektriske apparater og luftfart.

Produktegenskaber

1、 Høj- og lavtemperaturmodstand: lille effekt på temperaturen, bredt temperaturområde, anvendelig temperatur -65 ~ 260 ℃.

2、 Ikke-klæbende: Næsten alle stoffer er ikke bundet til PTFE-filmen.Meget tynde film viser også god ikke-interferenspræstation.2. Varmebestandighed: PTFE-belægningsfilm har fremragende varmebestandighed og lav temperaturbestandighed.Den kan modstå høje temperaturer op til 300°C på kort tid, og kan generelt bruges kontinuerligt mellem 240°C og 260°C.Det har betydelig termisk stabilitet.Det kan arbejde ved frysepunktet uden at blive skørt og smelter ikke ved høje temperaturer.

3、Glideegenskab: PTFE-belægningsfilm har en højere friktionskoefficient.Friktionskoefficienten ændres, når belastningen glider, men værdien er kun mellem 0,05-0,15.

4、Fugtbestandighed: Overfladen af ​​PTFE-belægningsfilmen klæber ikke til vand og olie, og det er ikke let at klæbe til opløsningen under produktionsoperationer.Hvis der er en lille mængde snavs, skal du blot tørre det af.Kort spildtid, sparer arbejdstimer og forbedrer arbejdseffektiviteten.

5, Slidstyrke: Den har fremragende slidstyrke under høj belastning.Under en vis belastning har den de dobbelte fordele af slidstyrke og ikke-interferens.

6、Korrosionsbestandighed: PTFE korroderes næsten ikke af kemikalier og kan modstå alle stærke syrer (inklusive aqua regia) og stærke oxidanter undtagen smeltede alkalimetaller, fluorerede medier og natriumhydroxid over 300°C.Rollen som reduktionsmiddel og forskellige organiske opløsningsmidler kan beskytte dele mod enhver form for kemisk korrosion

微信图片_20180606151549

kemisk egenskab

1、Isolering: Ikke påvirket af miljøet og frekvensen, volumenmodstanden kan nå 1018 ohm·cm, det dielektriske tab er lille, og nedbrydningsspændingen er høj.

2、 Høj- og lavtemperaturmodstand: lille effekt på temperaturen, bredt temperaturområde, anvendelig temperatur -190 ~ 260 ℃.

3、Selvsmørende: Det har den mindste friktionskoefficient blandt plast og er et ideelt oliefrit smøremateriale.

4、Overfladeklæbning: kendte faste materialer kan ikke klæbe til overfladen, det er et fast materiale med den mindste overfladeenergi.

5、 Vejrbestandighed, strålingsmodstand og lav permeabilitet: langvarig eksponering for atmosfæren, overfladen og ydeevnen forbliver uændret.

6、Ubrændbarhed: Iltgrænseindekset er under 90.

7、PTFE er meget udbredt i industrier, der kræver høj temperaturbestandighed og høj viskositet.Den stærkeste supersyre-fluorantimonsyre kan også bruges til konservering

Produktanvendelsesområde

Polytetrafluorethylen kan dannes ved at skubbe eller ekstrudere;det kan også laves til en film og derefter skæres til et skaftmonteret PTFE-tape, når det bruges i højtemperaturtråde.Det bruges til at producere højfrekvente kabler og laves direkte til vanddispersion.Det kan bruges til coating, imprægnering eller fiberfremstilling.

Polytetrafluorethylen er meget udbredt i industrier som atomenergi, nationalt forsvar, rumfart, elektronik, elektriske, kemiske, maskiner, instrumenter, målere, byggeri, tekstiler, metaloverfladebehandling, farmaceutiske produkter, lægebehandling, fødevarer, metallurgi og smeltning osv. Ætsende materialer, isoleringsmaterialer, anti-stick belægninger osv. gør det til et uerstatteligt produkt.

PTFE slangehar enestående fremragende omfattende egenskaber, høj temperaturbestandighed, korrosionsbestandighed, non-stick, selvsmørende, fremragende dielektriske egenskaber og en meget lav friktionskoefficient.Brugt som ingeniørplast kan det laves til PTFE-rør, stænger, bælter, plader, film osv. Anvendes generelt i korrosionsbestandige rørledninger, beholdere, pumper, ventiler, radar, højfrekvent kommunikationsudstyr, radioudstyr, radomer, osv. med høje ydelseskrav.Ved at tilføje ethvert fyldstof, der kan modstå sintringstemperaturen af ​​polytetrafluorethylen, kan dets mekaniske egenskaber forbedres væsentligt.Samtidig bibeholdes andre fremragende egenskaber ved PTFE.Fyldte varianter omfatter glasfiber, metal, metaloxid, grafit, molybdændisulfid, kulfiber, polyimid, EKONOL osv. Slidstyrken og grænse-PV-værdien kan øges med 1000 gange

Søgninger relateret til ptfe slange:


Indlægstid: Jan-07-2021

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os