Produk Kita

STABILITAS KIMIA TINGGI, Tahanan TEMPERATUR SING PALING ASLI

Besteflon nyedhiyakake selang dikepang stainless steel PTFE kanthi prawan & biru
-Vérsi konduktif ireng sing cocog kanggo industri utama,
hidrolik lan macem-macem aplikasi.
Kita uga nyuplai bolongan lancar PTFE uga selang berbelit / bergelombang kanthi ujung flanged,
fittings crimped utawa konektor miturut syarat tartamtu. Klik ing kene

  • ptfe flexible hose manufacturers-
  • ptfe hose production workshop
  • ptfe hose Warehouse
  • Zhongxin Besteflon Industrial
  • Zhongxin Besteflon Industrial-

Babagan kita

Huizhou Zhongxin Besteflon Industrial Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi profesional ing produksi R&D produksi selang PTFE lan penjualan. Kita wis khusus ingselang ptfetabung ptfetabung confeut ptfeselang rem ptfe lan rakitan selang ptfesuwene 15 taun. Kita duwe set peralatan produksi lan sistem uji coba. Produk kita kanthi kinerja sing apik lan rega kompetitif sing adol ing omah lan luar negeri.

Kita duwe tim desain berkualitas tinggi lan sistem jaminan kualitas lengkap. Kita dilengkapi macem-macem jinis peralatan kayata detektor tekanan, tester gauge presisi, tester insulasi, detektor suhu kanggo njamin produk sing duwe kinerja apik lan kualitas apik.

 

Kauntungan Kita

Temokake standar SAE 100R14, Bahan baku impor nggunakake bahan Dajin, bahan domestik nggunakake Sichuan Chenguang

1. Pipa kepang stainless steel bakal diconto lan dipriksa nganggo tes hidrolik
2. Saben meter pipa telanjang bakal diuji ketegangan hawa
3. Kawat baja digawe saka kawat baja 316/304 kanthi konten nikel standar internasional ≥80%. Gunakake kabel baja Xiamen Donglai

vibrant ptfe hose

Kauntungan Kita

Isolasi, Non-lengket

1. Umur layanan normal bisa nganti 50 taun utawa luwih
2. Korosi lan tahan kimia, ora ana reaksi tumrap kabeh bahan kimia lan pelarut

vibrant ptfe hose
  • Our Partner
  • Our Partner1
  • Our Partner2
  • Our Partner3