Produk Kami

Stabilitas kimiawi tinggi, Alus anti viskositas
Koéfisién panghandapna tina seuneu

HF PTFE (leungeun baju) mangrupikeun pipa khusus anu didamel tina polytetrafluoroethylene (PTFE, biasa dikenal salaku Teflon, raja plastik) bahan saatos nyaring extrusion, ngeringkeun, nyaring suhu luhur, ngawangun sareng prosés anu sanés. Klik di dieu

  • ptfe flexible hose manufacturers-
  • ptfe hose production workshop
  • ptfe hose Warehouse
  • Zhongxin Besteflon Industrial
  • Zhongxin Besteflon Industrial-

Tentang Kami

Huizhou Zhongxin Besteflon Industrial Co., Ltd. didirikeun taun 2005, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu aktip dina kagiatan produksi selang PTFE sareng penjualan. Kami parantos khusus diselang ptfetabung ptfeptfe tabung ngagugulungselang rem ptfe jeung rakitan selang ptfesalami 15 taun. Kami gaduh sét peralatan produksi sareng sistem tés. Produk kami kalayan kinerja anu saé sareng harga kalapa anu dijual di bumi sareng luar negeri.

Kami gaduh tim desain kualitas luhur sareng sistem jaminan kualitas lengkep. Kami dilengkepan seueur jinis peralatan sapertos detéktor tekanan, tester gauge presisi, tester insulasi, detektor suhu pikeun mastikeun produk gaduh kinerja anu saé sareng kualitas anu saé.

 

Kauntungan urang

Minuhan standar SAE 100R14, Bahan baku impor nganggo bahan Dajin, bahan domestik nganggo Sichuan Chenguang

1. Pipa dikepang stainless steel bakal diconto sareng dipariksa ku uji hidrolik
2. Unggal méter pipa bulistir bakal diuji pikeun ketang hawa
3. Kawat waja didamel tina 316/304 kawat waja kalayan kontén nikel standar internasional ≥80%. Anggo kawat waja Xiamen Donglai

vibrant ptfe hose

Kauntungan urang

Insulasi, Henteu caket

1. Kahirupan palayanan normal tiasa ngahontal 50 taun atanapi langkung
2. Korosi sareng tahan kimia, teu aya réaksi pikeun sadaya kimia sareng pelarut

vibrant ptfe hose
  • Our Partner
  • Our Partner1
  • Our Partner2
  • Our Partner3