selang ditutupi ptfe karo PVC | KANGGO

Katrangan singkat:

Jalur rem kita saiki duwe jajaran PTFE - selang 3an. Selang stainless steel berkualitas tinggi iki nduweni lapisan njaba PVC. Kasedhiya nganggo warna ireng lan bening, uga kasedhiya kanthi 200 aksesoris seri.
Cathetan: nalika nggunakake Selang sing ditutupi PVC kanthi 200 seri fittings, sampeyan kudu motong tutup maneh supaya soket bisa geser.


Detail Produk

FAQ

Kemasan

Tag Produk

Selang dilapisi PTFEnganggo PVC | KANGGO
Diameter bolongan: 3mm (3/16 ")
Diameter njaba: 7.5mm
Tekanan kerja 4250 psi (323 bar)
· Tekanan bledosan 12750 psi (970 bar)
Radius mlengkung minimal 38 mm
Range suhu - 65 ℃ nganti + 260 ℃.
Saben garis rem ditutupi karo lengen klambi tahan PVC kanggo nglindhungi pipa saka bledug lan banyu (kudu dicopot ing pungkasan supaya cocog karo instalasi)
Kanthi wektu suwe lan panggunaan hard kanggo wektu sing suwe, garis rem karet standar biasane bakal tuwuh ing tekanan sing ditrapake nalika rem ditrapake. Ekspansi terus-terusan iki bakal ndadekake selang karet ing titik sing ora bisa nyedhiyakake kinerja sing dibutuhake sajrone wektu sing suwe. Jalinan baja ora kena pengaruh saka properti ekspansi iki, saengga nyedhiyakake kinerja sing luwih konsisten sajrone rem mbantu ngilangi rem lan nggawe roso pedal rem sing luwih konsisten, sing bakal ngluwihi selang karet OEM pungkasan lan katon luwih apik

pvc coated ptfe hose

Selang ptfe dilapisi / Tutup

Ora Dhiameter batin Dhiameter njaba Tembok Tabung
Kandel
Tekanan kerja Tekanan bledosan Radius mlengkung minimal Spesifikasi ukuran lengen klambi
(inci) (mm ±0,2) (inci) (mm ±0,2) (inci) (mm ±0,1) (psi) (bar) (psi) (bar) (inci) (mm)
ZXGM112-04 3/16 " 4.8 0,358 9.1 0,033 0,85 2936 203 11745 810 2.953 75 -3 ZXTF0-03
ZXGM112-05  1/4 "  6.4  0,409  10.4  0,033  0,85  2646  183 10585 730  3.189 81  -4  ZXTF0-04
ZXGM112-06  5/16 "  8.0  0,512  13.0  0,033  0,85  2429  168  9715  670 3.622 92  -5  ZXTF0-05
ZXGM112-08  3/8 "  10.0  0,591  15.0  0,033  0,85  1958  135  7830  540 4.331 110  -6  ZXTF0-06
ZXGM112-10  1/2 "  13.0  0,701  17.8  0,039  1.00 2272   113  6818  450  7.165 182  -8  ZXTF0-08
ZXGM112-12  5/8 "  16.0  0,854  21.7  0,039  1.00  1233  85  4930  340  8.307  211  -10 ZXTF0-10
ZXGM112-14  3/4 "  19.0  0,969  24.6  0,039  1.00  1015  73  4205  290    338  -12 ZXTF0-12
ZXGM112-16  7/8 "  22.2  1.091  27.7  0,039  1.00  870  60  3480  240    421  -14  ZXTF0-14
ZXGM112-18  1 "  25.0  1.220  31.0  0,039  1,50  798  55  3190  220   539  -16  ZXTF0-16

 

Video

Menehi E-Mail

sales02@zx-ptfe.com

Wong uga takon :







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Pitakon 1: kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

      A:Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi kanggo nggawe produk lan njamin kualitas produk saka langkah pisanan. Kapindho, produk sing wis rampung bakal mbukak liwat inspeksi kualitas sing ketat, tabung kosong bakal dadi tes sing kenceng, tabung sing dikepang bakal dadi tes sing kenceng Kanggo mesthekake kualitas produk, saengga para pelanggan bisa yakin. Mesin presisi tinggi bisa njamin ukuran produk akurat nganti 0,01 mm. Kita duwe perawatan lumahing anodized kualitas tinggi supaya produk bisa katon apik.

      Pitakon 2: apa layanan purna jual sing sampeyan nyedhiyakake?

      A: Kita nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo kabeh produk. Yen masalah disebabake produk kasebut, kita bisa ngganti kanthi gratis.

    packagingpackaging

    Kita nawakake kemasan biasa kaya ing ngisor iki

    1 bag Tas nilon utawa tas poli

    2 、 Kothak karton

    3, Palet plastik utawa palet kayu lapis

    Paket Khusus wis diisi

    1, Gulungan kayu

    2 case Kayu cilik

    3, kemasan khusus liyane uga kasedhiya

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita