Kunaon Besteflon

Naha Milih Zhongxin?

Zhongxin henteu ngan ukur ngagaduhan tim desain kualitas paling luhur sareng sistem jaminan kualitas lengkep, tapi ogé dilengkepan jalur produksi otomatisasi sateuacanna sareng sistem kontrol kualitas anu ketat.

braided hose production

Langkung 10 taun pangalaman dina Teflon PTFE tubing sareng produksi selang dikepang.

braided hose production-

100 padamel anu tiasa nyayogikeun jasa pangsaéna sateuacan atanapi saatos dijual dina 7 * 24 jam.

braided hose production--

Pabrikan kalayan langkung ti 5,000㎡ dilengkepan sateuacanna diimpor mesin jalinan kecepatan tinggi kalayan ketat.

braided hose production---

Kapasitas produksi kami nyaéta 15,000 méter per dinten.

Pabrik kami

Didirikeun taun 2005, Huizhou Zhongxin Fluorine Plastik Industrial Co. Ltd. ayeuna janten perusahaan téknologi luhur propésional, khusus dina bidang selang ptfe sareng produksi tabung, R&D, sareng penjualan. Di sagigireun éta, bahan baku Zhongxin anu dipilih sadayana tina mérek mumpuni sapertos DuPont, 3M, Daikin, jst.

Selang sareng pipa Zhongxin dijual di panjuru dunya, kalebet Amérika, Inggris, Australia, jsb kalayan kualitas pangsaéna sareng harga épéktip biaya.

Huizhou Zhongxin Fluorine Plastic Industrial Co
production workshop

Bengkel Produksi

ptfe hose Warehouse

Gudang Selang PTFE

ptfe tube Equipment

PTFE tube Equipment

ptfe tube Warehouse

Gudang tube PTFE

ptfe hose Equipment-

Lokakarya Selang PTFE

Raw material warehouse

Gudang Bahan Baku

Kami gaduh tim desain kualitas luhur sareng sistem jaminan kualitas lengkep. Kami dilengkepan seueur jinis peralatan sapertos detéktor tekanan, tester gauge presisi, tester insulasi, detektor suhu pikeun mastikeun produk gaduh kinerja anu saé sareng kualitas anu saé.

- Ogé kami tiasa ngarobih produk ptfe anu sanés, cukup klik di dieu pikeun nyaritakeun sarat anjeun.

Prosés Produk

PTFE tube extruding

PTFE tube extruding

ptfe hose braiding

Selang PTFE jalangan

ptfe hose-with holding

Selang PTFE-kalayan nyekel

ptfe hose in rolls packaging

Selang PTFE dina bungkus gulungan

Pilihan Lapisan Outer Lapisan Outer

pu、pvc
PU / PVC
DACRON
DACRON
PVDF
PVDF
COTTON YARN
COTTON ENGKE
SILICONE
SILIKON
MOTLEY COTTON YARN
MOTLEY COTTON ENGKEUN
TPU
TPU
ARAMID FIBER
Serat ARAMID