Warta

  • What is PTFE hose use for | BESTEFLON

    Naon anu dianggo hos PTFE pikeun | BESTEFLON

    Bubuka: Pipa Polytetrafluoroethylene (PTFE) mangrupikeun produk anu serbaguna anu tiasa nyayogikeun seueur aplikasi dina seueur industri anu béda. Éta didamel nganggo cara némpelkeun témpél. Pipa PTFE didamel ku témpél ékstrusi fleksibel ...
    Maca deui
  • THE DIFFERENCE BETWEEN PTFE HOSES AND RUBBER HOSES | BSETEFLON

    Bédana ANTARA PTFE HOS JEUNG BUBUNG HUBUNG | BSETEFLON

    Nalika ningkatkeun kompartemen mesin atanapi sistem bahan bakar anjeun, sesah terang persis mana jinis selang anu anjeun peryogikeun. Kalayan seueur selang dina pasaran, anjeun tiasa waé ngalaman masalah, milih bahan selang PTFE anu pas pikeun aplikasi anu anjeun pikahoyong. Pabrikan selang ptfe ...
    Maca deui
  • What is the best fuel hose | BSETEFLON

    Naon selang bahan bakar anu pangsaéna | BSETEFLON

    Pangetahuan industri E85 atanapi étanol parantos kabuktosan janten bahan bakar ekonomis sareng éfisién anu tiasa nyayogikeun rating oktan sareng poténsi kakuatan anu diperyogikeun pikeun nungtut aplikasi. Sahenteuna, éta ogé tiasa mangaruhan pangaruh kana biaya asupan hawa Langkung ...
    Maca deui
  • What is Stainless Steel Braided PTFE Hose | BSETEFLON

    Naon Selang PTFE Stainless Steel Dikepang | BSETEFLON

    Hoses PTFE Selang PTFE Selang stainless steel selang mimitina dipaké dina sistem hidrolik atanapi pneumatik atanapi di séktor aeroangkasa sareng gancang janten populér. Selang sareng tabung anu didamel tina polytetrafluoroethylene ngalaksanakeun saé dina lingkungan anu nangtang sareng ...
    Maca deui
  • What is PTFE convoluted hose | BSETEFLON

    Naon PTFE selang berbelit | BSETEFLON

    Pedaran produk: selang konvolusi PTFE (ogé disebat selang bergelombang PTFE), nami lengkepna selang polipétrafluoroethylén, diwangun ku pelapis tabung PTFE anu bungkus sareng jalinan luar stainless steel dua atanapi ganda. Kusabab ciri bentukna geometri na, ...
    Maca deui
  • Are PTFE Fittings Reusable | BESTEFLON

    Naha PTFE Fittings Reusable | BESTEFLON

    Nalika ngagunakeun selang PTFE kualitas luhur kami, fittings PTFE anu cocog kedah dianggo pikeun mastikeun pamasangan anu leres. Asesoris ieu sayogi dina modél AN4, AN6, AN8, AN10, AN16, AN18, anu tiasa ngadukung sadaya cairan otomotif PTFE selang puteran anu tiasa dianggo deui ...
    Maca deui
  • why do hot ends have a ptfe tube | BESTEFLON

    naha tungtung panas gaduh tabung ptfe | BESTEFLON

    Kunaon printer 3D nganggo tabung PTFE Sareng kamekaran gancangna jaman, printer 3D mangrupikeun jinis téknologi prototipe gancang, ogé katelah manufaktur aditif. Sanaos tingkat kagagalan printer 3D kirang, sakali gagalna, éta henteu ngan ukur ...
    Maca deui
  • how to assemble ptfe hose? | BESTEFLON

    cara ngarakit selang ptfe? | BESTEFLON

    Selang ptfe sareng paréntah pamasangan fittings, éta pabrik selang ptfe propésional pikeun ngajelaskeun pikeun anjeun. Selang Tipis Léngkah 1 - Ukur selang PTFE anjeun pikeun mastikeun panjang anu pas, pastikeun anjeun gaduh selang anu cekap pikeun ngahontal sadaya komponén, sareng ...
    Maca deui
  • how to connect ptfe hose to tube fitting | BESTEFLON

    kumaha nyambungkeun selang ptfe kana pas tube | BESTEFLON

    Kumaha Pasang PTFE Rem & Selang Suluh Dina "cara" ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha nempatkeun sababaraha selang PTFE sareng alat kelengkapan. Dina conto ieu, kami bakal nganggo hos ANA J / stainless steel stainless steel sareng aksesoris pikeun ngadamel selang tina waduk cairan marake ka master ...
    Maca deui
  • which is more flexible ptfe hose or polyurethane hose | BESTEFLON

    anu selang ptfe langkung fleksibel atanapi selang poliuretan | BESTEFLON

    Mana pagelaran anu langkung saé Boh PTFE tabung sareng PU tabung seueur dianggo di sagala rupa industri, tapi lingkungan panggunaan duana henteu sami. Tabung PTFE dianggo dina lingkungan kerja anu langkung ekstrim, sareng ukuranana kawilang lengkep, anu tiasa dianggo dina ...
    Maca deui
  • How to install ptfe hose fittings | BESTEFLON

    Kumaha carana masang fittings selang ptfe | BESTEFLON

    Pamasangan tabung PTFE gabungan disebut selang rakitan PTFE, selang rakitan ieu umumna didamel tina 100% tabung résin PTFE murni sareng 304 atanapi 316 stainless steel dikepang sareng sababaraha jinis komposisi gabungan, ogé tiasa disaluyukeun kana panjang anu béda .. .
    Maca deui
  • How to Trim PTFE Tube | BESTEFLON

    Kumaha Potong PTFE Tube | BESTEFLON

    Sababaraha léngkah penting pikeun motong PTFE tabung Punten baca sadayana pitunjuk ieu sateuacan neraskeun pemangkasan sareng pangeboran anu saleresna! Sababaraha léngkah munggaran ngajelaskeun alat anu diperyogikeun sareng diménsi anu pas dipasihkeun engké Lengkah 1 Alat ...
    Maca deui
  • How to cut the PTFE tubing | BESTEFLON

    Kumaha motong tabung PTFE | BESTEFLON

    Background background Latar industri Kusabab sababaraha industri ngandelkeun tabung PTFE ka tingkat anu langkung luhur, jumlah tabung PTFE ogé ningkat pisan. Tabung PTFE mangrupikeun barang anu biasa di pabrik pabrik sareng bengkel mékanis, sareng parantos aya dina tuangeun, tatanén, fishe ...
    Maca deui
  • How to Connect AN Braided PTFE Hose | BESTEFLON

    Kumaha Sambungkeun Selang PTFE Anu Dikepang | BESTEFLON

    Sambungkeun Selang PTFE Brek stainless steel & Selang AN Bérés Léngkah1 Bungkus selang sakitar potong nganggo tali serat gelas. Anggo cutter atanapi hacksaw anu saé pisan kanggo motong selang dina sudut anu katuhu. Cabut kasét sareng siram ...
    Maca deui
  • What is PTFE tubing | BESTEFLON

    Naon pipa PTFE | BESTEFLON

    Naha disebat tabung ptfe? Kumaha carana ngarana tabung ptfe? Tabung polytetrafluoroethylene ogé disebut tabung PTFE, anu biasa dikenal salaku "Plastik Raja", mangrupikeun polimér molekular tinggi anu disiapkeun ku polimérisasi tetrafluoroethylene salaku monomer. Lilin bodas, tembus, unggulan ...
    Maca deui
  • What is PTFE Braided Hose | BESTEFLON

    Naon PTFE Jalinan Selang | BESTEFLON

    Selang dikepang PTFE dianggo pikeun selang stainless steel, sahingga umur jasa selang langkung panjang tibatan selang karét atanapi karét dibungkus ku stainless steel. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan produk karét. Mangpaat ngagunakeun PTFE Nylon jalangan selang-PTFE-ngabantuan p ...
    Maca deui
  • What is PTFE hose material?| BESTEFLON

    Naon bahan selang PTFE? | BESTEFLON

    Bahan naon anu tabung ptfe didamel tina? Perkenalan produk 1 tube Tabung Ptfe mangrupikeun nami sanés kanggo polytetrafluoroethylene, singketan basa Inggris nyaéta PTFE, (biasa dikenal salaku "King Plastik, Hara"), sareng rumus kimia nyaéta - (CF2-CF2) n -. Polytetrafluoroethylene éta ...
    Maca deui
  • HOW TO REMOVE PTFE TUBE| BESTEFLON

    CARA Ngaleungitkeun PTFE TUBE | BESTEFLON

    Naon anu pancegahan pikeun ngaleungitkeun pipa PTFE Kumaha Cabut Stuck Filament tina PTFE Tube Nalika percetakan 3D, filamén antukna tiasa nyangkut dina tabung PTFE. Naha éta kawat rusak dina tabung Bowden atanapi filamén tersumbat nyangkut dina tabung PTFE hot end, éta ...
    Maca deui
  • PTFE tube how to clean | BESTEFLON

    Tube PTFE kumaha ngabersihkeun | BESTEFLON

    Ngeunaan ngabersihan tabung printer PTFE 3D Rangkaian kapasitas ageung Partikel dina tikoro printer PTFE 3D bakal ngahambat gerak lemes filamén. Ngabersihan tabung tabung ptfe printer 3D sahenteuna sabulan sakali, atanapi saatos pendakan filamen grinding probl ...
    Maca deui
  • Where To Buy Ptfe Tubing | BESTEFLON

    Dimana Pikeun Mésér Ptfe Tubing | BESTEFLON

    dimana ngagaleuh pipa ptfe? Huizhou Zhongxin Besteflon Industrial Co., Ltd didirikeun taun 2005, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu kalibet dina produksi tabung PTFE D & R sareng penjualan. Kami gaduh sét peralatan produksi sareng sistem tés. Produk kami kalayan kinerja anu saé ...
    Maca deui
  • What is ptfe lined hose | BESTEFLON

    Naon selang ptfe dijejeran | BESTEFLON

    Dina taun-taun ayeuna, polytetrafluoroethylene (Teflon) mangrupikeun jenis anti fouling sareng anti fouling produk pikeun listrik sareng industri pétrokimia. Nanging, masalah-masalah ieu kedah diperhatoskeun khusus nalika garis selang PTFE dijejeran dilas, upami henteu ...
    Maca deui
  • How to cut ptfe hose?

    Kumaha cara motong selang ptfe?

    Kumaha motong selang PTFE pikeun ngarusak pipa tube PTFE tabung umumna diubaran ku mesin motong. Mesin motong motong tabung PTFE sacara efektif tiasa nyegah deformasi tabung. Teu aya anu langkung nyeri deui tibatan nyabak ramo nganggo ujung selang kepang ....
    Maca deui
  • What is ptfe hose | BESTEFLON

    Naon selang ptfe | BESTEFLON

    Naha anjeun kantos nguping ngeunaan bahan PTFE sareng selang PTFE? Nya, hayu urang tingali naha urang tiasa ngajawab sababaraha patarosan perkawis éta. Polytetrafluoroethylene (polytetrafluoroethylene) disingget jadi PTFE, biasa dikenal salaku "raja plastik", sareng nami padaganganna nyaéta Teflon. Di Cina, kusabab ngucapkeun ...
    Maca deui
  • PTFE performance and how to judge the quality of PTFE tube | BESTEFLON

    Kinerja PTFE sareng kumaha nangtoskeun kualitas tabung PTFE | BESTEFLON

    Tabung Ptfe didamel tina tabung extruder plunger kualitas luhur. Téknologi pamrosésan khusus diadopsi pikeun ngadamel tabung waja sareng tabung plastik raket ngahiji. Éta tiasa tahan tekanan positip 1.6mpa sareng tekanan négatip 77Kpa. Éta tiasa normal dianggo dina -60 ℃ ~ + 260 ℃ ...
    Maca deui
  • What are the characteristics and USES of PTFE tubes | BESTEFLON

    Naon cirina sareng Maké tabung PTFE | BESTEFLON

    Tabung PTFE dina kahirupan sareng produksi industri beuki seueur dianggo dina kisaran, anu kawéntar dina sababaraha bidang tabung waja khusus ayeuna parantos dikenal, sedengkeun dina ciri produk teflon sareng PENGGUNAAN, sareng sajabana, seueur jalma masih terang dina tahap utami , janten PT ...
    Maca deui