selang dilapis ptfe sareng PVC | BESTEFLON

Pedaran pondok:

Jalur marake kami ayeuna gaduh PTFE dijejeran - 3an selang. Selang stainless steel kualitas luhur ieu ngagaduhan lapisan luar PVC. Sayogi dina warna hideung sareng jelas, ogé sayogi sareng 200 aksésoris séri kami.
Catetan: nalika nganggo Selang katutupan PVC ku fittings 200 séri urang, anjeun kedah motong tutupna deui supados stop kontak ngageser.


Detil Produk

FAQ

Bungkusan

Tanda Produk

Selang dilapis PTFEkalayan PVC | BESTEFLON
Diaméter liang: 3mm (3/16 ")
Diaméter luar: 7.5mm
Tekanan damel 4250 psi (323 bar)
· Tekanan burst 12750 psi (970 bar)
Radius bending minimum 38 mm
Kisaran suhu - 65 ℃ dugi ka + 260 ℃.
Unggal garis marake ditutupan ku leungeun baju tahan tahan PVC pikeun ngajaga pipa tina lebu sareng cai (kedah dipiceun di tungtung pikeun nyocogkeun pamasangan)
Kalayan jalanna waktos sareng panggunaan anu lami pikeun waktos anu lami, garis karét standar bakal biasana ngalegaan dina tekenan anu dihasilkeun nalika rem diterapkeun. Ékspansi kontinyu ieu bakal manteng selang karét kana titik anu teu tiasa deui nyayogikeun kinerja anu diperyogikeun salami waktos anu lami. Jalinan waja henteu kapangaruhan ku sipat ékspansi ieu, janten nyayogikeun kinerja anu langkung konsisten nalika ngerem ngabantosan ngaleungitkeun rem sareng ngahasilkeun rasa pedal rem anu langkung konsisten, anu jauh bakal ngaleuwihan selang karét OEM anu terakhir sareng katingalina langkung saé

pvc coated ptfe hose

Dilapis / Tutup selang ptfe

Henteu Diaméterna batin Diaméterna luar Tembok Tabung
Kandel
Tekanan kerja Tekanan bitu Radius bending minimum Spésifikasi ukuran leungeun baju
(inci) (mm ±0,2) (inci) (mm ±0,2) (inci) (mm ±0,1) (psi) (bar) (psi) (bar) (inci) (mm)
ZXGM112-04 3/16 " 4.8 0,358 9.1 0,033 0,85 2936 203 11745 810 2.953 75 -3 ZXTF0-03
ZXGM112-05  1/4 "  6.4  0,409  10.4  0,033  0,85  2646  183 10585 730  3.189 81  -4  ZXTF0-04
ZXGM112-06  5/16 "  8.0  0,512  13.0  0,033  0,85  2429  168  9715  670 3.622 92  -5  ZXTF0-05
ZXGM112-08  3/8 "  10.0  0,591  15.0  0,033  0,85  1958  135  7830  540 4.331 110  -6  ZXTF0-06
ZXGM112-10  1/2 "  13.0  0,701  17.8  0,039  1.00 2272   113  6818  450  7.165 182  -8  ZXTF0-08
ZXGM112-12  5/8 "  16.0  0,854  21.7  0,039  1.00  1233  85  4930  340  8.307  211  -10 ZXTF0-10
ZXGM112-14  3/4 "  19.0  0,969  24.6  0,039  1.00  1015  73  4205  290    338  -12 ZXTF0-12
ZXGM112-16  7/8 "  22.2  1.091  27.7  0,039  1.00  870  60  3480  240    421  -14  ZXTF0-14
ZXGM112-18  1 "  25.0  1.220  31.0  0,039  1,50  798  55  3190  220   539  -16  ZXTF0-16

 

Pidéo

Pasihan Kami E-Mail

sales02@zx-ptfe.com

Jalma ogé naroskeun :







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pananya 1: kumaha anjeun ngajamin kualitas produk?

      A:Kami nganggo bahan anu saé pikeun nyieun produk sareng mastikeun kualitas produk tina léngkah munggaran. Bréh, produk réngsé kami bakal ngalangkungan pamariksaan kualitas ketat, tabung bulistir bakal janten uji ketang hawa, tabung dikepang bakal janten uji ketang hawa. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk, sahingga konsumén tiasa yakin. Mesin presisi tinggi kami tiasa mastikeun yén ukuran produk anu akurat pikeun 0,01 mm. Kami gaduh perlakuan permukaan anodized kualitas luhur pikeun masihan produk penampilan anu menonjol.

      Patarosan 2: naon jinis layanan saatos-penjualan anjeun nyayogikeun?

      A: Kami nyayogikeun jaminan kualitas pikeun sadaya produk. Upami masalah disababkeun ku produk éta nyalira, urang tiasa ngagantikeunana gratis.

    packagingpackaging

    Urang nawiskeun bungkus sapertos kieu

    1, kantong nilon atanapi kantong poli

    2 box kotak karton

    3, Palét palastik atanapi palét kayu lapis

    Bungkus ngarobih dieusian

    1 reel Roda kai

    2 case Kasus kai

    3, bungkusan khusus anu sanés ogé sayogi

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami