Lajme

 • What is the task of a PTFE tube with a 3d printer | BESTEFLON

  Cila është detyra e një tubi PTFE me një printer 3d | BESTEFLON

  Prezantimi i teknologjisë së derdhjes së printimit 3D të printerit 3D është një lloj prodhimi i shpejtë prototipizimi dhe prodhimi shtesë. Shtë një proces i lidhjes ose shërimit të materialeve për të prodhuar objekte tre-dimensionale nën kontrollin e kompjuterit. Në përgjithësi, i lëngshëm ...
  Lexo më shumë
 • Why use PTFE Lined Hose For Fuel? | BESTEFLON

  Pse të përdorni zorrën e veshur me PTFE për karburant? | BESTEFLON

   Tubat PTFE fillimisht u përdorën në sektorin e automobilave dhe shpejt u bënë të njohura. Tubat e bërë nga polytetrafluoroetileni performojnë më mirë se tubi i gomës në aplikimet e automobilave për shkak të disponueshmërisë së tij të lartë komerciale dhe performancës së tij të shkëlqyeshme, kështu që komercia e tyre ...
  Lexo më shumë
 • What is PTFE fuel hose | BESTEFLON

  Çfarë është zorra e karburantit PTFE | BESTEFLON

  Tubat PTFE fillimisht u përdorën në sektorin e automobilave dhe shpejt u bënë të njohura. Tubat e bërë nga polytetrafluoroetileni performojnë më mirë se tubi i gomës në aplikimet e automobilave për shkak të disponueshmërisë së tij të lartë komerciale dhe performancës së tij të shkëlqyeshme, kështu që u ...
  Lexo më shumë
 • PTFE Hose Applications | BESTEFLON

  Aplikacionet e zorrës PTFE | BESTEFLON

  Ne jemi te specializuar në të gjitha aspektet e montimit të PTFE dhe produkteve të përafërta, duke siguruar vëmendje maksimale për klientët tanë. Tubat dhe kuvendet OurBesteflon PTFE ofrojnë veti unike duke përfshirë rezistencë të shkëlqyer kimike, rezistencë ndaj temperaturave të larta (deri në 260 ° C, 500 ° F), fric ...
  Lexo më shumë
 • How To Install PTFE Tube? | BESTEFLON

  Si të instaloni tubin PTFE? | BESTEFLON

  Hapi i parë është heqja e tubit të vjetër PTFE. Shikoni brenda printerit tuaj. Ekziston një tub i pastër i bardhë ose i tejdukshëm nga ekstruduesi në skajin e nxehtë. Dy skajet e tij do të lidhen me një aksesor. Në disa raste, mund të jetë e dobishme të hiqni një ose dy pajisje shtesë nga ...
  Lexo më shumë
 • What does PTFE stand for | BESTEFLON

  Çfarë do të thotë PTFE | BESTEFLON

  Polytetrafluoroetileni (PTFE), i cili është një lloj kompleksi molekular i lartë, ka qëndrueshmëri të shkëlqyeshme kimike dhe rezistencë ndaj korrozionit. Isshtë një nga materialet më të mira rezistente ndaj korrozionit në botë sot. Me përjashtim të natriumit të shkrirë dhe fluorit të lëngshëm, ai mund të përballojë një ...
  Lexo më shumë
 • Is PTFE Tubing Flexible?| BESTEFLON

  A është tubi PTFE fleksibël? | BESTEFLON

  Polytetrafluoroetileni (polytetrafluoroetileni) është ndoshta fluoropolimeri më i përdorur sepse ka disa karakteristika që e bëjnë atë një material ideal për një gamë të gjerë aplikimesh. Moreshtë më fleksibël se tubat e tjerë të ngjashëm dhe mund t'i rezistojë pothuajse të gjitha ...
  Lexo më shumë
 • How long do steel braided PTFE hoses last | BESTEFLON

  Sa kohë zgjasin tubat PTFE të thurur me çelik | BESTEFLON

  Hyrje në jetën e shërbimit të tubave PTFE: Siç e dimë të gjithë, për shkak të karakteristikave të performancës së lartë të tubave PTFE, tani përdoret në industri të ndryshme. Edhe pse zorra PTFE ka një jetë të gjatë shërbimi, ajo do të shkurtojë jetën e shërbimit nëse përdoret ...
  Lexo më shumë
 • FKM Rubber vs PTFE: Which is the ultimate fluorinated material | BESTEFLON

  FKM Rubber vs PTFE: Cili është materiali përfundimtar i fluorizuar | BESTEFLON

  Goma e fluorit (FKM) është një elastomer termosetues, ndërsa polytetrafluoroetileni (PTFE) është një termoplastik. Të dyja janë materiale të fluoruara, të rrethuara nga atomet e fluorit nga atomet e karbonit, gjë që i bën ata tepër rezistentë kimikisht. Në këtë artikull, polimeri TRP s ...
  Lexo më shumë
 • What is PTFE hose use for | BESTEFLON

  Për çfarë përdoret tubi PTFE për | BESTEFLON

  Hyrje: Tubi Polytetrafluoroethylene (PTFE) është një produkt shumë i gjithanshëm që mund të ofrojë një gamë të gjerë aplikimesh në shumë industri të ndryshme. Shtë prodhuar duke përdorur një metodë të nxjerrjes së paste. Tubi PTFE i prodhuar nga nxjerrja e paste është fleksibël ...
  Lexo më shumë
 • THE DIFFERENCE BETWEEN PTFE HOSES AND RUBBER HOSES | BSETEFLON

  DALLIMI NDRMJET GORVE PTFE DHE ZORT E GOMBERS | BSETEFLON

  Kur azhurnoni ndarjen tuaj të motorit ose sistemin e karburantit, është e vështirë të dini saktësisht se për cilin lloj tubi keni nevojë. Me kaq shumë tuba në treg, mund të hasni probleme, zgjidhni tubat e materialit të duhur PTFE për aplikimin tuaj të dëshiruar. Prodhuesi i zorrës ptfe ...
  Lexo më shumë
 • What is the best fuel hose | BSETEFLON

  Cili është zorra më e mirë e karburantit | BSETEFLON

  Njohuritë e industrisë E85 ose etanoli është provuar të jetë një karburant ekonomik dhe efikas që mund të sigurojë vlerësimin e kërkuar të oktanit dhe fuqinë për aplikime të vështira. Të paktën, mund të ketë një efekt ftohës në koston e marrjes së ajrit Mbi ...
  Lexo më shumë
 • What is Stainless Steel Braided PTFE Hose | BSETEFLON

  Çfarë është çeliku inox i gërshetuar me zorrë PTFE | BSETEFLON

  Çfarë është çeliku inox i gërshetuar me çorape PTFE Tubat PTFE u përdorën fillimisht në sistemet hidraulike ose pneumatike ose në sektorin e hapësirës ajrore dhe shpejt u bënë të njohura. Tubat dhe tubat e bërë nga polytetrafluoroetileni funksionojnë mirë në kushte sfiduese mjedisore dhe ind ...
  Lexo më shumë
 • What is PTFE convoluted hose | BSETEFLON

  Çfarë është zorra e ndërlikuar PTFE | BSETEFLON

  Përshkrimi i produktit: Zorra e shtrembëruar PTFE (e quajtur edhe zorrë e valëzuar PTFE), emri i plotë është zorrë polytetrafluoroetileni, është i përbërë nga rreshtimi i tubit PTFE i ndërlikuar dhe një gërshet i jashtëm i vetëm ose i dyfishtë çeliku inox. Për shkak të karakteristikave të formës së saj gjeometrike, ...
  Lexo më shumë
 • Are PTFE Fittings Reusable | BESTEFLON

  A janë pajisje PTFE të ripërdorshme | BESTEFLON

  Kur përdorni tubat tanë me cilësi të lartë PTFE, pajisje PTFE të pajtueshme duhet të përdoren për të siguruar instalimin e saktë. Këto pajisje janë të disponueshme në modelet AN4, AN6, AN8, AN10, AN16, AN18, të cilat mund të mbështesin të gjitha lëngjet e automobilave Fundi i zorrës rrotulluese të ripërdorshme PTFE i ...
  Lexo më shumë
 • why do hot ends have a ptfe tube | BESTEFLON

  pse skajet e nxehta kanë një tub ptfe | BESTEFLON

  Pse printerët 3D përdorin tuba PTFE Me zhvillimin e shpejtë të kohës, printerat 3D janë një lloj teknologjie e shpejtë prototipimi, e njohur edhe si prodhim shtesë. Edhe pse shkalla e dështimit të printerëve 3D është e ulët, sapo të ndodhë një dështim, ai jo vetëm që do të ...
  Lexo më shumë
 • how to assemble ptfe hose? | BESTEFLON

  si të montoni zorrën ptfe. | BESTEFLON

  Një zorrë ptfe dhe një udhëzim për instalimin e pajisjeve, atë prodhues profesional të zorrës ptfe për t'ju shpjeguar. ÇORS PR PARIM Hapi 1 - Matni zorrën tuaj PTFE për të siguruar gjatësinë e duhur, sigurohuni që keni tub të mjaftueshëm për të arritur të gjithë përbërësit, dhe fol ...
  Lexo më shumë
 • how to connect ptfe hose to tube fitting | BESTEFLON

  si të lidhni zorrën ptfe me montimin e tubit | BESTEFLON

  Si të instaloni zorrën e frenave dhe karburantit PTFE Në këtë "si", ne do t'ju tregojmë se si të vendosni disa tuba dhe pajisje PTFE. Në këtë shembull, ne do të përdorim -4 AN/JIC çorape të gërshetuara prej çeliku inox dhe pajisje shtesë për të bërë zorrën nga rezervuari i lëngut të frenave te mjeshtri ...
  Lexo më shumë
 • which is more flexible ptfe hose or polyurethane hose | BESTEFLON

  e cila është më fleksibile zorrë ptfe ose zorrë poliuretani | BESTEFLON

  Cila është performanca më e mirë Të dy tubat PTFE dhe tubat PU përdoren gjerësisht në industri të ndryshme, por mjedisi i përdorimit të të dyve nuk është i njëjtë. Tubi PTFE përdoret në një mjedis pune më ekstrem, dhe madhësia është gjithashtu relativisht e plotë, e zbatueshme në ...
  Lexo më shumë
 • How to install ptfe hose fittings | BESTEFLON

  Si të instaloni pajisje të zorrës ptfe | BESTEFLON

  Instalimi i tubit të përbashkët PTFE quhet zorra e montimit PTFE, ky zorrë montimi është bërë në përgjithësi nga një tub rrëshirë 100% i pastër PTFE dhe 304 ose 316 çelik inox të thurur dhe lloje të ndryshme të përbërjes së nyjeve, gjithashtu mund të personalizohen në gjatësi të ndryshme. Me
  Lexo më shumë
 • How to Trim PTFE Tube | BESTEFLON

  Si të shkurtoni tubin PTFE | BESTEFLON

  Disa hapa të rëndësishëm të shkurtimit të tubit PTFE Ju lutemi lexoni të gjitha këto udhëzime para se të vazhdoni me prerjen dhe shpimin aktual! Hapat e parë shpjegojnë mjetet e nevojshme dhe dimensionet e sakta jepen më vonë Hapi 1 Mjetet ...
  Lexo më shumë
 • How to cut the PTFE tubing | BESTEFLON

  Si të prerë tubin PTFE | BESTEFLON

  Background background Sfondi i industrisë Ndërsa industri të ndryshme mbështeten në tuba PTFE në një shkallë më të lartë, sasia e tubave PTFE është rritur gjithashtu ndjeshëm. Tubat PTFE janë artikuj të zakonshëm në fabrikat prodhuese dhe punëtoritë mekanike, dhe kanë ekzistuar gjithmonë në ushqim, bujqësi, peshkim ...
  Lexo më shumë
 • How to Connect AN Braided PTFE Hose | BESTEFLON

  Si të lidhni një zorrë PTFE të thurur | BESTEFLON

  Lidhni zorrën e frenave me gërsheta të pandryshkshëm & Fundet e një zorre Hapi 1 Mbështilleni zorrën rreth prerjes me një rrip fije qelqi. Përdorni një prestar ose një sharrë metalike shumë të hollë për të prerë zorrën në kënde të drejta. Hiqeni shiritin dhe shpëlajeni ...
  Lexo më shumë
 • What is PTFE tubing | BESTEFLON

  Çfarë është tubi PTFE | BESTEFLON

  Pse quhet tub ptfe? Si quhet tubi ptfe? Tubi Polytetrafluoroethylene quhet gjithashtu tub PTFE, i njohur zakonisht si "Mbreti Plastik", është një polimer molekular i lartë i përgatitur nga polimerizimi i tetrafluoroetilenit si një monomer. E bardhë dylli, e tejdukshme, e shkëlqyeshme ...
  Lexo më shumë
 • What is PTFE Braided Hose | BESTEFLON

  Çfarë është zorra me gërsheta PTFE | BESTEFLON

  Tubi i gërshetuar PTFE përdoret për zorrën prej çeliku inox, kështu që jeta e shërbimit të zorrës është më e gjatë se zorra prej gome ose gome e mbështjellë me çelik inox. Ka shumë përparësi ndaj produkteve të gomës. Përfitimet e përdorimit të zorrës së thurur nga PTFE Najloni-PTFE-ndihmon p ...
  Lexo më shumë
 • What is PTFE hose material?| BESTEFLON

  Çfarë është materiali i zorrës PTFE? | BESTEFLON

  Nga cili material është bërë tubi ptfe introduction Prezantimi i produktit 1 tube Tubi Ptfe është një emër tjetër për polytetrafluoroethylene, shkurtesa angleze është PTFE, (e njohur zakonisht si "Plastic King, Hara"), dhe formula kimike është -(CF2 -CF2) n - Polytetrafluoroetileni ishte ...
  Lexo më shumë
 • HOW TO REMOVE PTFE TUBE| BESTEFLON

  SI T R REMOVE TUBE PTFE | BESTEFLON

  Cilat janë masat paraprake për heqjen e tubit PTFE Si të hiqni fijenën e mbërthyer nga tubi PTFE Gjatë printimit 3D, fijet mund të ngecin përfundimisht në tubin PTFE. Pavarësisht nëse është një tel i thyer në tubin Bowden ose një fije e bllokuar e mbërthyer në tubin PTFE të nxehtë, ai mund të ...
  Lexo më shumë
 • PTFE tube how to clean | BESTEFLON

  Tubi PTFE si të pastroni | BESTEFLON

  Rreth pastrimit të tubit të printerit PTFE 3D Seri me kapacitet të madh Grimcat në fyt të printerit PTFE 3D do të pengojnë lëvizjen e qetë të fijes. Pastroni tubin e tubit ptfe të printerit 3D të paktën një herë në muaj, ose pasi të keni hasur në problemin e bluarjes së filamentit ...
  Lexo më shumë
 • Where To Buy Ptfe Tubing | BESTEFLON

  Ku të blini tuba Ptfe | BESTEFLON

  ku të blini tuba PTFE? Huizhou Zhongxin Besteflon Industrial Co, Ltd, e themeluar në 2005, është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar profesionalisht në prodhimin e tubave PTFE D&R dhe shitjeve. Ne kemi grupe të pajisjeve të prodhimit dhe sistemit të testimit. Produktet tona me performancë të mirë ...
  Lexo më shumë
 • What is ptfe lined hose | BESTEFLON

  Çfarë është çorape e veshur me ptfe | BESTEFLON

  Vitet e fundit, polytetrafluoroethylene (Teflon) është një lloj produkti kundër ndotjes dhe kundër ndotjes për energjinë elektrike dhe industrinë petrokimike. Sidoqoftë, problemeve të mëposhtme duhet t'u kushtohet vëmendje e veçantë kur saldohet linja e zorrës së veshur me PTFE, përndryshe ...
  Lexo më shumë
 • How to cut ptfe hose?

  Si të shkurtoni zorrën ptfe?

  Si të prisni zorrën PTFE për të shmangur dëmtimin e tubit tube Tubi PTFE trajtohet në përgjithësi nga një makinë prerëse. Prerja e tubit PTFE të makinës prerëse mund të parandalojë në mënyrë efektive deformimin e tubit. Nuk ka asgjë më të dhimbshme sesa goditja e një gishti me skajin e veshur të një gropë të thurur ...
  Lexo më shumë
 • What is ptfe hose | BESTEFLON

  Çfarë është gete ptfe | BESTEFLON

  A keni dëgjuar për materialin PTFE dhe zorrën PTFE? Epo, le të shohim nëse mund t'u përgjigjemi disa pyetjeve në lidhje me të. Polytetrafluoroethylene (polytetrafluoroethylene) është shkurtuar si PTFE, i njohur zakonisht si "mbreti plastik", dhe emri i tij tregtar është Teflon. Në Kinë, për shkak të shqiptimit ...
  Lexo më shumë
 • PTFE performance and how to judge the quality of PTFE tube | BESTEFLON

  Performanca e PTFE dhe si të gjykoni cilësinë e tubit PTFE | BESTEFLON

  Tubi Ptfe është bërë nga tubi ekstrudues kumarxhi me cilësi të lartë. Teknologjia e veçantë e përpunimit është miratuar për të bërë tubin e çelikut dhe tubin plastik të kombinuar ngushtë. Mund të përballojë presionin pozitiv prej 1.6mpa dhe presionin negativ prej 77Kpa. Normalisht mund të përdoret në -60 ~ 26 +260 ℃ ...
  Lexo më shumë
 • What are the characteristics and USES of PTFE tubes | BESTEFLON

  Cilat janë karakteristikat dhe P USRDORIMET e tubave PTFE | BESTEFLON

  Tubi PTFE në jetën dhe prodhimin industrial po përdoret gjithnjë e më shumë në gamën, tani është njohur popullariteti në fusha të ndryshme të tubave të çelikut special, ndërsa në karakteristikat e produktit Teflon dhe PESRDORIMET, etj., Shumica e njerëzve ende e dinë në parësinë skena, s ...
  Lexo më shumë