Pehea e hoʻohui ai i kahi paipu PTFE Braided |BESTEFLON

Hoʻohui i ka ʻili ʻili ʻole PTFE Brake Hose & AN Hose Hose

Ptfe Lined Fuel Hose

KaʻAnuʻu 1

E uhi i ke kaula a puni ka ʻoki me ke kaula aniani.E hoʻohana i ka ʻoki a i ʻole ka hacksaw maikaʻi loa e ʻoki i ka hose ma nā kihi ʻākau.Wehe i ka lipine a holoi i nā uwea wehe me ka paipu.Pono e wehe ʻia nā burrs ma ke anawaena paipu me ka pahi.E hoʻomaʻemaʻe i ke anawaena o loko o ka hose.

I kekahi manawa, wehe ʻia kahi kaula hao ma kekahi ʻaoʻao a hāʻule i lalo ma kekahi ʻaoʻao.Hiki ke hoʻohana ʻia kēia.E hoʻokuʻu i nā kumu ʻelua i hope a i hope ma luna o ka ʻaoʻao haʻahaʻa o ka ʻāʻī hose a kau iā lākou ma kahi o 3 iniha mai kēlā me kēia hopena.E hoʻokomo i ka nipple hope o ka hose i loko o ka vise, a laila e hana i ka puka hose ma ka nipple a hiki i ka nui o ka paipu a kōkua i ka hoʻokaʻawale ʻana i ke kaula mai ka paipu ma mua o ka hui ʻana i ka lima.

Ptfe Pumi Pumi Kiekie

KaʻAnuʻu 2

E kaomi i ka lima keleawe ma ka wēlau o ka paipu ma ka lima a kaomi ma lalo o ke kaula uea.Hoʻopau ʻia ka hoʻonohonoho ʻana o ka lima ma ka hoʻokuʻu ʻana i ka hopena o ka hose ma luna o kahi ʻili palahalaha.E nānā pono i ka lima no ka hoʻoholo ʻana i ka hopena o ka paipu i ka poʻohiwi o loko.E hoʻokomo i ka lima lima i loko o ka paipu ma ke kaomi ʻana i ke poʻo poʻo poʻo cone punch a i ʻole ka mandrel lapalapa i ka hope o ka paipu PTFE.

Ptfe Hose Hiki

KaʻAnuʻu 3

E hoʻopaʻa i ka mea kōkua me kahi vise maʻalahi a palupalu paha.Lubricate i nā nipples a me nā kaula.Hiki i nā paipu kila kila maʻamau ke hoʻohana i ka lubricant petroleum;pono e hoʻohana nā mea kila kila i ka molybdenum lubricant (no ka laʻana, Molykote G ʻano).I kēlā me kēia hihia, e pale i ka hoʻohana ʻana i nā lubricants i loko o ka chloride.E hoʻokuʻu i ka ʻuala i loko o ka uʻi me ka neʻe ʻana a hiki i kona kokoke ʻana i ka nipple chamfer.E hoʻokuʻu i ke kumu i mua a hoʻomaka e wili i ke kumu ma luna o nā loina hui.

Hose Ptfe Me ka Lai Kuiliili

KaʻAnuʻu 4

E hoʻopaʻa me ka wili a hiki i ka ʻokoʻa ma waena o ka hexagon i loko o ka lima ʻaʻole ma mua o 1/32 ". Inā pono, e hoʻopaʻa hou i nā mea wati a i ʻole e hoʻoponopono i nā kihi o ke kumu a me ka hexagon. A nānā i nā hui a pau.

I ka wehe ʻana, wehe mua i ka wili a wehe i ka nipple.Ma ke kaomi ʻana i kahi ʻili palahalaha, e hoʻoneʻe i ke kumu mai ka hopena o ka hose.Wehe i ka pahu me nā pli a hoʻolei.

Manaʻo koʻikoʻi: Hiki ke wehe ʻia ka mea kōkua a hoʻohana hou i hoʻokahi manawa;akā naʻe, pono e nānā pono ʻia ka hope o ka hose no nā hōʻailona o ka wili ʻana, ka pōʻino o ke kaula, a me ka hina.Pono e hoʻohana ʻia kahi lima hou i kēlā me kēia manawa e hoʻohana ʻia kekahi hopena o ka hose.

Hoʻohui i ka ʻili ʻili ʻiliahi PTFE Fuel/Aila Hose & AN Hose Hose

Inā maʻa ʻoe i ka hoʻohana ʻana i ka ʻulaʻula a me ka ʻulaʻula polū ma hope me nā puʻupuʻu i hoʻopaʻa ʻia i ke kila kila kila, ʻo ka mea mua āu e ʻike ai, ʻo ke kola kālā ma kēia mau mea pono e paheʻe i lalo i ke kino ʻeleʻele.

He mea maʻamau kēia!

ʻAʻole e like me kēlā mau hose kahiko, ʻaʻole hiki ke wili pū ʻia nā ʻāpana ʻelua o kēia mau hose.ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole lākou e hoʻopā a hiki i ka pau ʻana o ke anaina.

ʻO ka hoʻolālā ʻana o ke kola kālā he puʻupuʻu liʻiliʻi.Hāʻawi maoli ia iā ʻoe i kahi hana hoʻopaʻa hope loa i ka hexadecimal.ʻO ka ʻaoʻao ʻeleʻele e hoʻopaʻa maoli iā ia iho i loko o ka lining PTFE paʻa i kou kau ʻana.(Ma ke ʻano ʻenehana, ua hoʻolālā ʻia ke kola kālā e hoʻopaʻa paʻa i ka hose i ka ʻaoʻao o loko, akā ke kau ʻoe iā ia ma ka hose no ka manawa mua, e wehe ia.)

Ptfe Hose Hose

KaʻAnuʻu 1

E hoʻohana i ka ʻoki a i ʻole ka hacksaw maikaʻi loa e ʻoki i ka hose ma nā kihi ʻākau.I mea e hōʻemi ai i ke kani ʻana o ka pū kani, e puhi i ka paipu wili aramid ʻano 910 me ka lipine paʻi polū haʻahaʻa haʻahaʻa, a i ʻole e puhi i ka paipu wili kila kila 811 me ke kaula aniani.Mai wehe i ka lipine a hiki i kou mākaukau e hele i ka ʻanuʻu 2.

Hose Ptfe hao hao

KaʻAnuʻu 2

Wehe i ka lipine, a laila e hoʻokomo koke i ka hose i loko o ke kumu.E hoʻokomo i ka hose me ka neʻe ʻana, a hānai i ke kāʻei i hoʻopaʻa ʻia i ka wā e hoʻohuli ai i ka hose.ʻAʻole pono kēia mau hose maʻalahi e hoʻokomo i nā mea hana Koul.

Ptfe Hose Kuhiliʻole

KaʻAnuʻu 3

E hoʻopaʻa i nā mea hose me kahi vise maʻemaʻe a palupalu, a lubricate i nā kaula me ka ʻaila māmā

Ptfe Steel Braided Hose

KaʻAnuʻu 4

I ka wā e hoʻohuli ai i ka hose, e hoʻokuke paʻa i ka hose ma luna o nā kaula.E hoʻohuli mau i ka hose a hiki i ka hoʻopaʻa ʻana o nā kaula mua ʻekolu a ʻehā.

Ptfe Air Hose

KaʻAnuʻu 5

E hoʻopaʻa i ke kumu me kahi kī.E hoʻomau i ka hoʻohuli ʻana i ke kumu a hiki i lalo o ke kaula.Manaʻo nui: Ke hiki ke kumu i lalo o ke kaula, e hoʻomau i ka huli ʻelua.

https://www.besteflon.com/ptfe-hose-assembly/

KaʻAnuʻu 6

E hoʻomaʻemaʻe pono i ka hui.Hana i nā hoʻokolohua hōʻoia ma lalo o ʻelua mau kaomi hana a nānā pono i nā hui āpau.

ʻO mākou ka mea hana ʻoihana oHose wili ʻia PTFE, a me kā mākouHE paipu PTFE wili range is from AN3 to AN20, also available for the outer options of PVC/PU/PA coated, Dacron/Nylon/Aramid braided and etc. If you have any inquiry, please freely contact us   sales02@zx-ptfe.com

Huli e pili ana i ka ptfe hose:


Ka manawa hoʻouna: Jan-22-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou