Fa'afefea ona fa'afeso'ota'i se fa'a'au'au PTFE la'u |BESTEFLON

Fa'afeso'ota'i Fa'amau Fa'amau PTFE Fa'a'au'au Fa'au'u & I'uga Fa'au

Ptfe Lined Fuel Hose

Laasaga1

Afifi le faagaau faataamilo i le tipi i se fusi alava tioata.Fa'aaoga se tipi po'o se sawila e sili ona lelei e tipi ai le fa'agaau i tulimanu sa'o.Aveese le lipine ma fa'amama uaea matala i se paipa.E tatau ona aveese fa'amau i luga o le paipa i se naifi.Fa'amama le lautele totonu o le fa'agaau.

O nisi taimi, e matala se fili uaea i le tasi pito ma fa'alalo i le isi pito.E mafai ona faʻaaogaina lenei mea.Fa'ase'e fa'amau e lua i tua i tua i le pito i lalo ole ua o le fa'agaau ma tu'u pe tusa ma le 3 inisi mai pito ta'itasi.Fa'apipi'i le fa'a'au fa'au'u fa'a'au'au i totonu o le vise, ona fa'aogaina lea o le pu o le fa'agaau i luga o le fa'agaau tele ma fesoasoani e vavae ese le fili mai le fa'agaau a'o le'i fa'apipi'i le lima.

Ptfe High Pressure Hose

Laasaga 2

Oomi le lima apamemea i le pito o le paipa i le lima ma oomi i lalo ole fili uaea.O le faʻatulagaina o le lima e faʻamaeʻaina e ala i le tuleia o le pito o le faagaau i luga o se mea mafolafola.Va'ai va'ai le lima e iloa ai le pito o le fa'agaau fa'asaga i totonu o le tau'au.Fa'aofi le lima lima i totonu o le paipa e ala i le tuleia o le ulu lapotopoto po'o le mandrel mumu i le pito o le PTFE paipa.

Ptfe Fa'a'au'au Fe'avea'i

Laasaga 3

Uu le mea fa'aoga i se vise lamolemole pe vaivai.Lubricate susu ma filo.Fa'apipi'i paipa uamea masani e mafai ona fa'aogaina ai le suau'u lubricant;mea fa'apipi'i uamea e tatau ona fa'aogaina le molybdenum lubricant (mo se fa'ata'ita'iga, Molykote G type).Po o le a lava le tulaga, aloese mai le faʻaaogaina o mea e maua ai le chloride lubricants.Oomi le faagaau i totonu o le susu i se gaioiga mimilo seia oo ina latalata i le au o le susu.Oomi le fa'alava i luma ma amata ona fa'aulu le fa'amau i luga o filo fa'apotopotoga.

Ptfe fa'a'au'au fa'atasi ma fa'alava uamea

Laasaga 4

Fa'amau ma se fa'amalo se'ia o'o le va i le va o le hexagon i totonu o le lima e le sili atu i le 1/32 ". Afai e mana'omia, fa'apipi'i atili mea fa'aoga uati po'o le fetu'una'i tulimanu o le socket ma le hexagon. Fa'atino su'ega fa'amama ma fa'amaonia i lalo o mamafa fa'agaioi e lua. Ma siaki faʻapotopotoga uma.

A tala'i, tatala muamua le sikulima ona aveese lea o le susu.E ala i le tata'i i luga o se mea mafolafola, fa'ase'e le fa'amau i tua mai le pito o le fa'agaau.Aveese le atigipusa i tui ma lafoai.

Fa'amatalaga taua: E mafai ona aveese le mea fa'aoga ma toe fa'aoga ia le itiiti ifo ma le tasi;ae ui i lea, o le pito o le fa'agaau e tatau ona asiasia mae'ae'a mo fa'ailoga o le mimilo, fa'aleagaina filo, ma pa'u.E tatau ona fa'aoga se lima fou i taimi uma e fa'aoga ai le tasi pito o le fa'agaau.

Fa'afeso'ota'i Fa'alava'au u'amea u'amea PTFE Fuel/Suauu Fa'agaau & AN fa'au'u

Afai e te masani i le fa'aogaina o fa'aumu mumu ma le lanumoana masani fa'ai'u i fa'agaau u'amea u'amea fa'apipi'i, o le mea muamua e te maitauina o le kola siliva i luga o nei mea fa'aoga o le a fa'ase'e ifo i lalo le tino uliuli.

O le mea masani lea!

E le pei o na fa'agaau tuai, o vaega e lua o nei fa'aumu e le mafai ona vili fa'atasi.O le mea moni, latou te lē paʻi atu seʻia toeitiiti atoa le faapotopotoga.

O le mamanu o le kola siliva o se fa'agaau laititi laititi.E na'o le tu'uina atu ia te oe se la'asaga fa'amaumau mulimuli i le hexadecimal.O le vaega pito i totonu uliuli o le a faʻapipiʻi moni lava i totonu o le PTFE faʻamaualuga aoe faʻapipiʻiina.(O le mea faʻapitoa, o le kola siliva ua mamanuina foi e taofi mau ai le faagaau i totonu, ae a e tuʻuina i luga o le faagaau mo le taimi muamua, o le a matala.)

Ptfe Fuel Hose Fituga

Laasaga 1

Fa'aaoga se tipi po'o se sawila e sili ona lelei e tipi ai le fa'agaau i tulimanu sa'o.Ina ia fa'aiti'itia le leo fa'afefeteina o pu, fa'afefete le fa'agaau fa'apipi'i 910-ituaiga aramid i le lipine lanu moana lanu moana, pe fa'a'ili le fa'agaau fa'alu u'amea 811-ituaiga fa'atasi ma se fusi tioata.Aua le aveese le lipine seia e sauni e alu i le Laasaga 2.

Uamea uamea Ptfe Hose

Laasaga 2

Aveese le lipine, ona fa'apipi'i vave lea o le fa'agaau i totonu o le so'o.Fa'aofi le fa'agaau fa'atasi ma le taamilomilo, ma fafaga le fusi fa'apipi'i a'o fa'avili le fa'agaau.O nei fa'au'uga fa'apipi'i faigofie e le mana'omia ni meafaigaluega a Koul.

Ptfe fa'a'aumea uamea

Laasaga 3

Fa'amau fa'amau fa'agaau i se vise lamolemole pe vaivai, ma fa'aluma filo i le suāu'u mama

Ptfe Uamea Fa'a'au'au Fa'apala

Laasaga 4

Pe a feliuliua'i le faagaau, tulei mau le faagaau i luga o filo.Fa'auta pea le fa'agaau se'ia o'o i filo muamua e tolu i le fa.

Ptfe Air Hose

Laasaga 5

Fa'amau le fa'amau i se fa'a'au.Fa'aauau le liliu o le so'o seia o'o i le pito i lalo ole filo.Fa'amatalaga taua: A o'o le so'o i le pito i lalo o le filo, fa'aauau pea ona liliu lua.

https://www.besteflon.com/ptfe-hose-assembly/

Laasaga 6

Faʻamama lelei le faʻapotopotoga.Fa'atino su'ega fa'amaonia i lalo ole fa'agaioiga fa'agaioiga e lua ma siaki ma le toto'a fa'apotopotoga uma.

O matou o le gaosiga faʻapolofesa oPTFE filifi fa'agaau, ma a tatouSE faagaau PTFE fili range is from AN3 to AN20, also available for the outer options of PVC/PU/PA coated, Dacron/Nylon/Aramid braided and etc. If you have any inquiry, please freely contact us   sales02@zx-ptfe.com

Su'esu'ega e fa'atatau ile ptfe hose:


Taimi meli: Ian-22-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou