OEM & CUSTOM

Најдобар производител на тефлонски црева во Кина

Тефлонско цревое најстабилното пластично црево во моментов.Може да издржи силни киселини и алкалии, да се спротивстави на стареењето исе спротивстави на висока температураи притисок.Неговите хемиски својства се речиси подобри од сите други материјали.
Токму поради неговите карактеристики на производот, тој сега е широко користен во машините и опремата, автомобилската индустрија, индустријата и воздушната и други области.
Основана во 2005 година,Бестфлоне високотехнолошко претпријатие специјализирано за производство, истражување и развој и продажба на тефлонски црева.Имаме комплетна опрема за производство и системи за тестирање.
Во изминатите 16 години, со барањата на нашите клиенти за перформансите на производите и континуираното стремење на нашата компанија кон совршенство, нашата компанија акумулираше богато искуство во производството и истражувањето и развојот и е посветена да донесе висококвалитетни производи за секого.

16 години искуство на тефлонски црева Кинапроизводителот.

Специјализиран за производство на тефлонски црева во Кина, бесплатни примероци и брза испорака.

Различни спецификации, од 1 / 8 "до 4" за вашиот избор.

Обезбедувањето квалитет е нашата посветеност кон нашите клиенти.

Избрано тефлонско црево --- Фабричка директна продажба

https://www.besteflon.com/ptfe-coated-hose-with-pvc-besteflon-product/

Тефлонска линија за гориво

Ова висококвалитетно црево од нерѓосувачки челик има надворешен слој од ПВЦ.Достапен во црни и јасни бои......

https://www.besteflon.com/ptfe-hose-covered-pvc-for-car-besteflon-product/

Тефлонско црево за гориво

Нудиме висококвалитетно тефлонско црево за гориво во различни бои со отпорност на абење и топлинска изолација.

снабдувач на тефлонски црева за гориво

Тефлонски плетенка линија за гориво

Специјализиран за производство на тефлонски црева во Кина, бесплатни примероци и брза испорака. Распрашајте се и нарачајте сега!

https://www.besteflon.com/6an-ptfe-fuel-line-high-pressure-stainless-steel-braided-besteflon-product/

Тефлонски плетенка црево

Ние нудиме висококвалитетно плетено тефлонско црево.Различни спецификации, од 1 / 8 "до 4" за вашиот избор......

https://www.besteflon.com/conductive-ptfe-hose-for-military-and-aerospace-industry-product/

Тефлонски плетенка линија за гориво

Со плетенка од не'рѓосувачки челик 304 или 316. Многу погодна за бензин, E85, алкохол, дизел, масло за менувач итн...

https://www.besteflon.com/ptfe-braided-hose-high-tempreture-manufactures-besteflon-product/

Плетенка тефлонски

Нашите црева со плетенка се лесни по тежина, висока јачина, добри по еластичност, не се оштетуваат лесно, издржливи и долг работен век.

https://www.besteflon.com/ptfe-brake-line-an3-motorcycle-or-automobile-braided-stainless-steel-bseteflon-product/

Тефлонско црево за сопирање

Нашите тефлонски црева за сопирачки се извезуваат во Соединетите Американски Држави, Германија, Британија, итн. Обезбедување на квалитет.

https://www.besteflon.com/18-ptfe-brake-hose-with-pvc-covering-bseteflon-product/

Црево за сопирачки со плетенка од нерѓосувачки челик

Отпорност на масло и корозија, низок коефициент на експанзија и високо подмачкување

https://www.besteflon.com/stainless-braided-flexible-ptfe-brake-hose-besteflon-product/

Тефлонски сопирачки линии

Може да се користи во системот за притисок на хидрауличниот менувач на сопирачките на сите автомобили.Специјални за мотоцикли, трки, трки итн.

https://www.besteflon.com/ptfe-fuel-hose-id-8mmod-12-besteflon-product/

Тефлонско црево со плетенка од нерѓосувачки челик

Може да се користи континуирано помеѓу 240 ℃ и 260 ℃.Отпорен на топлина, отпорен на ладно, транспорт на разни течности.

https://www.besteflon.com/6an-ptfe-fuel-line-high-pressure-stainless-steel-braided-besteflon-product/

Тефлонско црево од не'рѓосувачки челик

Цревото со мазна дупка со плетенка е составено од права облога за цевки од политетрафлуороетилен и еден или два надворешни слоеви за плетење од нерѓосувачки челик.

https://www.besteflon.com/ptfe-lined-hose-for-fluid-handling-besteflon-product/

Тефлонско црево со плетенка од нерѓосувачки челик

Издржливо и професионално црево со плетенка од нерѓосувачки челик.16 години искуство на производителот на тефлонски црева од Кина. Фабричка директна продажба

https://www.besteflon.com/ptfe-convoluted-hose-flexible-sae-100r14-for-chemical-transfer-besteflon-product/

Свиткано тефлонско црево

Високо флексибилен, - 200 ℃ до 200 ℃, лесна обработка, отпорност на стареење, висока транспарентност, отпорност на корозија.

https://www.besteflon.com/ptfe-convoluted-hose-flexible-sae-100r14-for-chemical-transfer-besteflon-product/

Тефлонски згрчена цевка

Бесшевни, стиснати, отпорни на екстремно свиткување за ракување со течност, пренос на хемикалии, боја

https://www.besteflon.com/ptfe-convoluted-hose-flexible-sae-100r14-for-chemical-transfer-besteflon-product/

Свиткано флексибилно црево од нерѓосувачки челик

Специјализиран за производство на тефлонски црева во Кина, бесплатни примероци и брза испорака.

Фабричка директна продажба! Распрашајте се и нарачајте веднаш!

Спецификација на производот

Опсег на тефлонски црева:
Материјал и боја на надворешната обвивка:
Главните цели на надворешниот капак:
Физички својства:
Типични апликации:
Опсег на тефлонски црева:
бр. Име на производ Опсег на ID Опсег на дебелина Опсег на работен притисок Опсег на должина Својства Верзија
1 Тефлонско мазно црево 1/8'' до 1'' (DN4 до DN25) 0,7мм до 1,5мм 40 бари до 320 бари (580 psi до 4640 psi) Од 20 метри до 200 метри Среден притисок, отпорност на растворувачи Богородица или проводен
2 Тефлонски мазно црево со надворешен капак 1/8'' до 1'' (DN4 до DN25) 0,85 mm до 1,5 mm 40 бари до 320 бари (580 psi до 4640 psi) Од 20 метри до 200 метри Дакрон, најлон, стаклени влакна, арамидни влакна, силикон, PVC, PU, ​​TPU, PA Богородица или проводен
3 Тефлонски мазни црева - плетенка од жица од не'рѓосувачки челик со повеќе жици 3/16'' до 1'' (DN5 до DN25) 1 мм до 2 мм 207 бари до 276 бари (3002 psi до 4002 psi) Од 20 метри до 200 метри Висок притисок, отпорност на висока температура Богородица или проводен
4 Тефлонски спирално згрчено црево 1/4" до 2" (DN6 до DN50) 0,9 мм до 2 мм 40 бари до 320 бари (580 psi до 4640 psi) Од 10 метри до 200 метри Флексибилен отпор на превиткување Богородица или проводен
5 Тефлонски спирално завиткано црево засилено со спирална жица 1/4" до 2" (DN6 до DN50) 0,9 мм до 2 мм 40 бари до 320 бари (580 psi до 4640 psi) Од 10 метри до 200 метри Флексибилен отпор на превиткување Богородица
6 Тефлонски спирално завиткано црево со надворешен капак 1/4" до 2" (DN6 до DN50) 0,9 мм до 2 мм 40 бари до 320 бари (580 psi до 4640 psi) Од 10 метри до 200 метри Дакрон, најлон, стаклени влакна, арамидни влакна, силикон, PVC, PU, ​​TPU, PA Богородица или проводен
7 Тефлонски мазен отвор внатре и згрчено надворешно црево 3/8'' до 1'' (DN10 до DN25) 1,2 мм до 2 мм 40 бари до 320 бари (580 psi до 4640 psi) Од 10 метри до 150 метри Флексибилен, лесен за чистење и стегање Богородица или проводен
8 Тефлонски лента завиткано спирално згрчено црево 1/4" до 2" (DN6 до DN50) 0,9 мм до 2 мм 40 бари до 320 бари (580 psi до 4640 psi) Од 10 метри до 200 метри Флексибилен, отпор на свиткување, зголемен притисок Богородица или проводен
9 Тефлонски мазен отвор внатре и извиткано надворешно црево засилено со спирална жица 3/8'' до 1'' (DN10 до DN25) 1,2 мм до 2 мм 40 бари до 320 бари (580 psi до 4640 psi) Од 10 метри до 150 метри Флексибилен, отпорен на превиткување, лесен за чистење и стегање Богородица
10 Тефлонски мазни црево - двојна жица од нерѓосувачки челик плетенка 3/16'' до 1'' (DN5 до DN25) 0,85 mm до 1,5 mm 70 бари до 260 бари (1088 psi до 3770 psi) Од 20 метри до 200 метри Висок притисок, отпорност на висока температура Богородица или проводен
11 Тефлонско црево со мазна дупка засилено со двослојна спирална обвивка од жица од не'рѓосувачки челик 5/16'' до 1'' (DN8 до DN25) 1,2 мм до 2 мм 233 бари до 333 бари (3383 psi до 4833 psi) Од 20 метри до 200 метри Ултра висок притисок, отпорност на високи температури Богородица
12 Тефлонски мазни црево засилено со четирислојна спирална жица од нерѓосувачки челик 1/2'' до 1'' (DN13 до DN25) 1,5 мм до 2 мм 400 бари до 500 бари (5800 psi до 7250 psi) Од 20 метри до 200 метри Ултра висок притисок, отпорност на високи температури Богородица
Материјал и боја на надворешната обвивка:
Опции за надворешна обвивка Боја Површина
PU/PVC/PA Црно, јасно, сино, зелено, црвено, проѕирно-црно, проѕирно-сино, итн. Облога
TPU Црно, јасно и сл. Облога
Силикон Црна, црвена, бела, јасна и сл. Облога
Стаклени влакна Природна бела боја Ткаенина
Арамидни влакна Природна жолта боја Ткаенина
Дакрон Црна, црвена, сина, зелена, сива, итн. Ткаенина
Најлон Црното Ткаенина
Главните цели на надворешниот капак:

Надворешен капак

Главни цели

PU/PVC/PA: Добра заштита на слој од не'рѓосувачки челик, погоден за автомобилско црево.
TPU: Добра заштита на слој од нерѓосувачки челик.
Силикон:  Топлинска изолација, отпорност на триење.
Стаклени влакна: Топлинска изолација.
Арамидни влакна:  Топлинска изолација, зголемување на работниот притисок.
Дакрон:  Термална изолација.
Најлон:  Отпорност на абразија.
Физички својства:

БР.

Физички својства

1 Широк опсег на работна температура: -65℃ до 260℃ (-85℉ до +500℉)
2 Хемиски инертен
3 Хемиски инертен
4 Немокрење
5 Нетоксични
6 Не запаливо
7 Ниска пропустливост
8 Најнизок коефициент на триење
9 Отпорност на атмосферски влијанија / стареење
10 Отпорност на растворувач
11 Одлични електрични својства
12 Лесни
Типични апликации:

 

Тефлонски црева апликации

https://www.besteflon.com/oem-custom/

Хемиски апликации

Тефлонското плетено црево е отпорно на речиси сите вообичаени хемикалии на пазарот денес.Единствените познати хемикалии кои можат да го уништат тефлонскиот се стопените алкални метали и халогенираните хемикалии, што го прави плетеното тефлонско црево идеално за различни производствени опкружувања.

Автомобилски апликации

Тефлонското црево за сопирање ги реши проблемите со стареење, корозија и слаба отпорност на маслото на традиционалното гумено црево.Тој е претпочитан производ на автомобилската индустрија и индустријата за сопирачки линии.

Производство на храна и пијалоци

Тефлонските црева нема да се оштетат со продолжено изложување на влага.Дополнително, контактот со тефлонски нема да го зголеми мирисот, вкусот или бојата на какви било хемиски супстанци, со што ќе се добие печат за одобрение на Управата за храна и лекови на САД (FDA) за контакт со храна.

Систем за пренос на течности

Тефлонско црево за топла течност, направено од 100% девствена тефлонска смола Daikin, екструдирана со домашната најнапредна обработка, значително го подобрува притисокот и отпорноста на свиткување.За 1/4'' ID црево, притисокот на пукање може да достигне 80Mpa, работен притисок 20MPa на 25℃.

Поврзани прилагодени производи од тефлонски црева

Покрај усвојувањето на напредна производствена опрема, сите ние користиме производствени материјали на светски познати компании, како што е DuPont наСАД, 3M од Соединетите Американски Држави, Даикин од Јапонијаитн., а достапни се и врвните суровини во Кина.

Напредна опрема, висококвалитетни суровини, строга проверка на квалитетот, разумна цена и совршена услуга по продажбата се вашиот идеален избор.

https://www.besteflon.com/ptfe-convoluted-hose/

Тефлонско згрчено црево

Достапни ви се широк спектар на опции за згрчени тефлонски црева, како што се висок притисок, плетени, мазни отвори, флексибилни.

https://www.besteflon.com/ptfe-hose-with-over-cover-layer/

Обложено/Покријте Тефлонско црево

Нашите материјали за обложување вклучуваат, но не се ограничени на Pu, PVC, стаклени влакна, TPU, PVDF, силиконски гел, полиестер, памучна нишка од различни бои, арамидни влакна итн.

https://www.besteflon.com/ptfe-smooth-bore-hose/

 Тефлонско мазно црево

Тефлонско црево со плетенка со мазна дупка е составено од тефлонско црево и еден или двослоен надворешен плетен слој од жица од нерѓосувачки челик.

 Потребна е услуга за прилагодено големо тефлонски црева

Осврти и оценки на клиентите

Коментар ①

О: Сакаш да кажеш дека ти треба техничко досие од нас?

Б: Нема потреба да се грижите дека вашето црево е многу добро.

О: Добро, ви благодарам многу!Ќе го задржиме нашиот квалитет како и секогаш!

Осврти и оценки на клиентите

Коментар ②

О: Дали ја проверивте стоката од последната нарачка?Дали е се во ред?Ве молам известете ме ако имате прашања.Ти благодарам многу.

Б: Џули, производот е многу добар.Ви благодарам.

 

 Осврти и оценки на клиенти1

Коментар ③

Многу добар производ

 Прегледи и оценки на клиенти2

Коментар ④

Секогаш сè совршено со производот и применото внимание

 Прегледи и оценки на клиентите4

Коментар ⑤

Одлично црево и услуги на клиентите.Планирам да правам повеќе бизнис во иднина.
img

Главните предности на тефлонското црево

1. НаТефлонско цревое цевка составена од внатрешна тефлонска обвивка и надворешен заштитен капак.Тефлонскиот лагер е сличен на aТефлонска цевкасо надворешен заштитен капак, зголемувајќи ја неговата отпорност на притисок.Комбинацијата на надворешен капак и внатрешна тефлонска обвивка го прави цревото важна алатка во многу апликации.

2. Точката на топење на тефлонското црево е 327℃ (620,6℉)

3. Видовите црева се достапни во тефлонско црево со мазни отвори, тефлонско црево со извиткано и внатрешно и извиткано надворешно тефлонско црево.

4. Тефлонските црева првично се користеа во хидраулични или пневматски системи или во воздушниот сектор и брзо станаа популарни.Цревата и цевките направени од политетрафлуороетилен добро функционираат под предизвикувачки еколошки и индустриски услови, така што нивната комерцијална употреба во индустријата е во пораст.

5. Поради високата комерцијална достапност и одличните перформанси, тефлонските производи се важни производи на индустрискиот, медицинскиот и потрошувачки пазар, каде што се користат не само во традиционални методи, туку и во нетрадиционални и неконвенционални методи.

Зошто да не изберете нас

Напредна опрема за производство, врвен добавувач на суровини

Бестфлон користи напредна германска производствена опрема и познати брендови суровини за да ги направи перформансите на производот постабилни.

Едношалтерски шопинг

Од избор на суровини до обликување на производи, секој процес е строго контролиран.Постојат различни спецификации, од 1/8" до 4" по ваш избор.

Богато искуство во производството

Скоро 16 години производствено искуство во истражување и развој нè направи се повеќе и повеќе професионални во оваа област.Бестфлон им носи висококвалитетни тефлонски цевки на клиентите ширум светот.

Добредојдовте да ги приспособите на големо сите видови производи од тефлонски црева.

Имаме одличен кредит за 16 години во индустријата за политетрафлуороетилен.

Продаваме најдобар квалитет на тефлонски црева и нудиме конкурентни цени.

Најчесто поставувани прашања

П: Дали сте фабрика или трговска компанија?

О: ние сме професионално производство со 11 години искуство во производството и 5 години искуство во извоз.

П: Сакам да ги знам главните производи на вашата компанија.

О: Ние сме водечко производство на тефлонски цевки, хидраулично црево, црево со плетенка од тефлон, брановидни цевки од тефлон, брановидни црева со тефлонски плетенки, исто така, имаме сите видови фитинзи.

П: Која е спецификацијата на производите?

О: Стандардна спецификација

1.капиларна цевка:ID0.3mm~6mm

2.Внатрешна цевка: ID 2mm~100mm

3. Црево со плетенка: (мазна дупка) 1/8″~2″

(брановидни) 3/16″~2″

Исто така, прифаќаме прилагодено, сè додека давате спецификации, можеме да произведуваме според вашите барања.

П: Кој е материјалот на цевката?

О: Нашите суровини се купени од познати компании.

1.Американски DuPont

2.Американски 3М

3.Јапонски Daikin

4.Одличен квалитет на кинески брендови

П: Кој е материјалот на надворешниот слој?

О: 1. Не'рѓосувачки челик 304 или 316 жица плетенка

2. Обложена со најлон или памук

3.Силиконска јакна

4.ПВЦ или СТП покриени

П: Дали вашата компанија може да обезбеди сертификат за вашиот производ, или можете да прифатите некој тест за вашиот производ и компанија?

О: Да, поминавме многу тестови за нашиот производ и фабрика. Секое тестирање може да се направи по ваша потреба. Исто така, може да се обезбеди примерок за вашето тестирање.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја