Apa ok nggunakake ujung barb ing selang PTFE jalinan baja

Wong bisa takon apa iku ok kanggo nyepetake selang bahan bakar PTFE braided baja menyang mburi fitting barb karo clamp selang standar ing sistem bahan bakar carb meksa kurang.

Wong bisa uga pengin ngganti kabeh hoses bahan bakar jalinan baja karo PTFE, lan duwe barb fitting ends sawetara panggonan, lan perantauan apa bakal bisa?

PTFE minangka pilihan sing apik kanggo sistem bahan bakar nanging sampeyan kudu nggunakake fitting AN sing bisa digunakake maneh utawa crimped. Sampeyan bisa mriksa komentar ing ngisor iki kanggo rong jinis fitting ends iki:

1, PTFE bisa digunakake maneh puteran selang mburi gampang kanggo nginstal lan pangguna loropaken, kang nggunakake sistem loro-part kanggo njaga selang ing Panggonan. Kanthi desain komprèsi khusus, bisa digunakake maneh tanpa ngrusak sendi, lan pandhuan sambungan Utas bisa nyegah karusakan ing tabung njero. Ing Konektor selang PTFEmechanically clamped ing inti selang PTFE kanggo nyedhiyani segel paling bisa, lan piring njaba stainless steel wis clamped dhewe kanggo entuk paling bisa pasukan nyekeli selang. Padha rada luwih abot, nanging ngaku duwe cara clamping selang luwih aman saka push kunci.

ptfe Crimped pipe fittings

2, fitting pipe Crimped biasane digunakake ing fasilitas. Padha mbangun akeh hoses amarga mbutuhake penet hydraulic lan jamur tartamtu kanggo mlaku crimp iker-iker rasukan kanggo mburi selang. Mesin lan cetakan iki asring larang, dadi sampeyan ora bakal weruh individu utawa armada cilik sing nggunakake. Selang crimped mbutuhake krah crimp anyar kanggo digunakake maneh, nanging dianggep aksesoris paling kuat lan paling dipercaya yen crimped bener.

AN-fittings-ends

Penyetor Besteflonstainless steel braided selang bahan bakar PTFE karo fittings AN bisa digunakake maneh ends, utawa fittings crimped ends ing ukuran paling umum saka AN6, AN8, AN10. Sembarang pitakon utawa pitakon babagan iki, hubungi tim penjualan kanthi bebas ing sales02@zx-ptfe.com


Wektu kirim: Nov-06-2021

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita