A është mirë të përdoren skajet e gjembave në zorrën PTFE të gërshetuar prej çeliku

Njerëzit mund të pyesin nëse është mirë të mbërthehet një zorrë karburanti PTFE me gërsheta prej çeliku në një fund të montimit me gjemba me një kapëse standarde zorrësh në një sistem karburanti me karbohidrate me presion të ulët.

Njerëzit mund të dëshirojnë të ndryshojnë të gjitha zorrët e karburantit me gërsheta prej çeliku me ato PTFE, dhe t'i kenë skajet e montimit me gjemba në disa vende dhe të pyesin nëse do të funksionojë?

PTFE është një zgjedhje e shkëlqyer për sistemet e karburantit, por duhet të përdorni pajisje AN të ripërdorshme ose të shtrënguara. Ju mund të kontrolloni komentet e mëposhtme për këto dy lloje të skajeve të montimit:

1, Fundi i zorrës rrotulluese të ripërdorshme PTFE është i lehtë për t'u instaluar dhe miqësor për përdoruesit, i cili përdor një sistem me dy pjesë për ta mbajtur zorrën në vend. Me një dizajn të veçantë kompresimi, ai mund të ripërdoret pa dëmtuar nyjen dhe udhëzuesi i bashkimit me fileto mund të parandalojë dëmtimin e tubit të brendshëm. Të Lidhës i zorrës PTFEështë mbërthyer mekanikisht në bërthamën e zorrës PTFE për të siguruar vulosjen më të madhe të mundshme, dhe pllaka e jashtme prej çeliku inoks mbërthehet veçmas për të arritur forcën më të madhe të mundshme mbajtëse të zorrës. Ato janë pak më të rënda, por pretendojnë se kanë një metodë më të sigurt të shtrëngimit të zorrës sesa bllokimet me shtytje.

ptfe Crimped pipe fittings

2, Pajisjet e tubave të ngjeshur zakonisht përdoren në objekte. Ata ndërtojnë shumë zorrë sepse kërkon një shtypje hidraulike dhe një kallëp specifik për të shtrënguar siç duhet jakën deri në fund të zorrës. Këto makina dhe kallëpe janë shpesh të shtrenjta, kështu që nuk do të shihni individë ose flota të vogla duke i përdorur ato. Zorra e ngjeshur kërkon një jakë të re shtrënguese për t'u ripërdorur, por konsiderohet aksesori më i fortë dhe më i besueshëm nëse shtrëngohet siç duhet.

AN-fittings-ends

Furnizimet BesteflonTubat e karburantit PTFE me gërsheta prej çeliku të pandryshkshëm me skajet e montimeve AN të ripërdorshme, ose skajet e montimit të shtrënguar në madhësitë më të zakonshme të AN6, AN8, AN10. Çdo pyetje ose pyetje në lidhje me këtë, kontaktoni lirisht ekipin tonë të shitjeve në sales02@zx-ptfe.com


Koha e postimit: Nëntor-06-2021

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë