Éta ok ngagunakeun tungtung barb on baja braided selang PTFE

Jalma-jalma tiasa naroskeun naha éta henteu kunanaon pikeun nyepetkeun selang bahan bakar PTFE anu dikepang baja ka tungtung pas barb sareng clamp selang standar dina sistem bahan bakar karboh tekanan rendah.

Jalma meureun hoyong ngaganti kaluar kabeh baja braided hoses suluh jeung PTFE, sarta boga barb pas ends sababaraha tempat, sarta wandering naha éta bakal dianggo?

PTFE mangrupikeun pilihan anu saé pikeun sistem bahan bakar tapi anjeun kedah nganggo fittings AN anu tiasa dianggo deui atanapi crimped. Anjeun tiasa pariksa koméntar di handap ieu pikeun dua jinis fittings ieu:

1, The PTFE reusable puteran tungtung selang téh gampang pikeun masang sarta pamaké ramah, nu ngagunakeun sistem dua-bagian tetep selang di tempat. Kalayan desain komprési khusus, éta tiasa dianggo deui tanpa ngarusak gabungan, sareng pituduh gabungan benang tiasa nyegah karusakan kana tabung batin. The panyambungna selang PTFEieu mechanically clamped dina inti selang PTFE nyadiakeun segel greatest mungkin, sarta plat luar stainless steel clamped misah pikeun ngahontal greatest mungkin gaya nyekel selang. Aranjeunna rada heavier, tapi ngaku boga metoda clamping selang aman ti konci push.

ptfe Crimped pipe fittings

2, fittings pipe Crimped biasana dipaké dina fasilitas. Aranjeunna ngawangun loba hoses sabab merlukeun pencét hidrolik sarta kapang husus pikeun leres crimp kerah ka tungtung selang. Mesin sareng kapang ieu sering mahal, janten anjeun moal ningali individu atanapi armada leutik anu ngagunakeunana. Selang crimped merlukeun kerah crimp anyar bisa dipaké deui, tapi dianggap aksésori neneng tur paling dipercaya lamun crimped bener.

AN-fittings-ends

suplai Besteflonstainless steel braided selang suluh PTFE kalawan reusable AN fittings ends, atanapi fittings crimped ends dina ukuran paling umum tina AN6, AN8, AN10. Sakur patarosan atanapi patarosan ngeunaan ieu, bebas ngahubungi tim penjualan kami di sales02@zx-ptfe.com


waktos pos: Nov-06-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami