Upgrade Line Bahan Bakar Kanggo Ptfe | KANGGO

Miturut macem-macem jinis rem otomotif, bisa dipérang dadi selang rem hidrolik, selang rem pneumatik lan selang rem vakum. Miturut bahan kasebut, dipérang dadi selang rem karet, selang rem nilon lan selang rem PTFE

Selang karet duwe kaluwihan saka kekuatan tarik sing kuwat lan gampang dipasang, nanging kekurangane yaiku lumahing gampang tuwa sawise nggunakake jangka panjang

Ing suhu sithik, kekuatan tarik selang rem nilon bakal lemes, yen kena pengaruh pasukan eksternal, gampang pecah 

Nanging selang PTFE nduweni resistensi suhu dhuwur, suhu kurang, resistensi tekanan tinggi, resistensi aus, resistansi korosi lan karakteristik liyane, umure dawa, ora perlu asring diganti. Dheweke bisa menehi ganti rugi kanggo kekurangan rong bahan liyane

Keamanan, umur dawa, lan kinerja kudu dadi prioritas utama sampeyan. E85 utawa etanol wis kabukten dadi bahan bakar ekonomis lan efisien sing bisa nyedhiyakake jumlah oktan lan potensial tenaga sing dibutuhake kanggo aplikasi sing nuntut. Nanging aditif ing bahan bakar modern bisa ngasah lan ngrusak bahan sing paling akeh. Iki bisa nyebabake kebocoran sing bisa mbebayani lan bisa nyebabake ambune ora enak. Sawise larik bahan bakar mudhun, partikel selang sing ora becik bisa ngontaminasi lan nyandhet saluran injeksi bahan bakar lan karburator, nyebabake kinerja lan nyebabake masalah

Solusi paling apik yaiku bahan poltetrafluoroethylene (PTFE). PTFE minangka bahan plastik sing kasedhiya selang bahan bakar paling tipis lan paling entheng. Nggabungake bahan elastis dhuwur 304 stainless steel dikikat nganggo tabung PTFE batin sing lancar kanggo nambah aliran, lan konstruksi eksterior kompleks nyedhiyakake fleksibilitas sing luar biasa. Tabung PTFE internal cocog digunakake karo bahan bakar apa wae lan bisa tahan suhu nganti 260 derajat Celcius. Bahan kasebut ora kena pengaruh amarga rusak bahan bakar, mula uap bahan bakar ora bocor

Rekomendasi umum kanggo sistem bahan bakar:

Nalika nginstal a Selang PTFE ing kendaraan, njaga selang bahan bakar saka sumber panas, pinggiran sing tajem lan bagean sing obah. Tindakake ijin sing cukup kanggo gerakan sistem tenaga. Priksa reresik ing antarane komponen sistem suspensi lan transmisi. Priksa manawa mriksa komponen suspensi sajrone proses kasebut supaya ora nyemprotake utawa ora nambahi selang bahan bakar. Kanggo selang bahan bakar rentan ing puing-puing dalan lan suhu dhuwur, gunakake selang bahan bakar PTFE dikepang nganggo baja tahan karat utawa kabel keras. Priksa manawa ngawat-ngawati selang kenceng kanggo nyegah fraying. Jig uga mbantu nyuda geter komponen liyane. Gunakake perlengkapan partisi sing cocog nalika selang liwat panel

Sampeyan uga seneng


Wektu kiriman: Sep-17-2021